28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Geleceğin Sporcuları Ödüllendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğin Sporcuları Ödüllendirildi
Abone ol
‘Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları Turnuvaları Ödül Töreni’ geniş bir katılımla gerçekleşti. Turnuvada 650 madalya ve 42 kupa dağıtıldı.
‘Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları Turnuvaları Ödül Töreni’ geniş bir katılımla gerçekleşti. Turnuvada 650 madalya ve 42 kupa dağıtıldı.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ödül törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, Küçükçekmece İlçe Spor Müdürü Koray Emre Kara,  Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu ile birlikte çok sayıda sporcu ve ailesi katıldı.

“BİZ ECDADIMIZLA NASIL GURUR DUYDUYSAK, TORUNLARIMIZ DA BİZİMLE ÖYLE GURUR DUYACAK”


AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca yaptığı konuşmada 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, “Türkiye açısından 15 Temmuz'da yeni bir tarih sayfası açılmıştır. Özellikle buradan büyüklere seslenmek istiyorum. Dün biz Çanakkale'deki ecdadımızla nasıl ki bugün gurur duyuyorsak, bilesiniz ki bizim gençlerimiz bizim çocuklarımız ve bizim torunlarımız da sizin 15 Temmuz’da yaptıklarınızla gurur duyacaklar. Çünkü öyle bir kahramanlık destanı yazdınız ki; bu kahramanlık destanda sizler göğüslerinizi helikopterlerin, F-16 uçaklarının, silahların, kurşunların karşısına siper ettiniz. Her birimiz kendi gücümüzün yettiğince kıyama durduk. Türkiye'nin her tarafında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözüyle milyonlar sokaklara, meydanlara  indi. Milletimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı, havaalanında tabiri caiz ise bütün millet vücudunu kalkan yaptı. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“HER ŞEYİMİZ GENÇLER İÇİN ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise yaz spor okulları turnuvasına katılan tüm sporculara teşekkür ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah hemen akabinde kış spor okullarımız başlayacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz her şeyimiz. Biz onlar için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Sporda kaybeden yoktur. Spor yapan kazanır ve spor yaparak geçirilen bir gün kazanılmış yarındır. Hep buna inanıyoruz. Çocuklarımız için çok daha güzel çalışmalara imza atmaya çalışacağız.”

SPORCULARA, 650 MADALYA 42 KUPA DAĞITILDI

Turnuvada, Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Futsal, Masa Tenisi, Badminton, Karate, Tenis, Güreş, Bisiklet, Atletizm, Kürek, Hemsball, Satranç, Taekwondo ve Geleneksel Okçuluk başta olmak üzere toplam 22 branşta, 6 bin 203 öğrenci kıyasıya mücadele etti. Turnuvalar sonunda başarı elde eden 650 öğrenciye madalya, 42 kupa ve çeşitli hediyeler ise protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ayrıca ödül töreninde protokol üyelerinin sırayla ok atışı gerçekleştirmesi renkli görüntüler oluşturdu. Geleneksel okçuluk, aikido, cimnastik ve animasyon gösterileri ise izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar