20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Çocuklar En Güzel Karne Hediyesi Yaz Kampları!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar En Güzel Karne Hediyesi Yaz Kampları!
Abone ol
Haziran ayının gelmesiyle çocukların tatil heyecanı da başladı.

Haziran ayının gelmesiyle çocukların tatil heyecanı da başladı.

Bu 3 aylık dönemi eğlenip dinlenmek aynı zamanda yeni tecrübeler kazanarak da geçirmek isteyenler Geleceğin Yıldızları’na geliyor.

30 yıllık geçmişi ile çocukların ve gençlerin geleceğine ışık tutan kamp programları sunan Geleceğin Yıldızları, 17 farklı kamp seçeneği ile yaz tatilini benzersiz kılarak gençlere unutamayacakları bir deneyim sunuyor.

Yoğun bir eğitim - öğretim sezonunu geride bırakan öğrenciler için tatil sezonu başladı.



Bu 3 aylık dönemi hem dinlenmek hem eğlenmek hem de yeni deneyimler kazanarak değerlendirmek isteyenler Geleceğin Yıldızları Yaz Kampları’na geliyor.

Birbirinden farklı içerikleriyle her çocuğun ilgisini çekecek kamp programları hazırlayan Geleceğin Yıldızları’nda çocuklar isterse sörf kampında eğlenip kendini geliştiriyor, isterse İngilizcelerini ilerletiyor.

Geleceğin Yıldızları’nda 5-18 yaş arasındaki çocukların harika vakit geçireceği 17 farklı yaz kampı, dinamik ve tecrübeli kamp eğitmenleriyle 20 ülkeden gelen öğrenciler için düzenleniyor.

Alaçatı’da hem eğlenin hem sörf yapmayı öğrenin

Yaz tatili denizsiz olmaz, deniz de yelkensiz… Geleceğin Yıldızları, dünyanın sayılı sörf noktalarından biri olan Alaçatı’da çocukları benzersiz bir kamp deneyimine bekliyor.

Sadece eğlenceli değil, aynı zamanda öğretici de olan rüzgar sörfü, çocukların gelişimine katkıda bulunuyor.

Fiziksel kondisyonu artan çocuklar, denge kurmayı, yön bulmayı ve her şeyden önce özgürlüğü, sorumlulukla karşılamayı öğreniyor.

10-13 ve 14-17 yaş grubuna özel 3 kamp dönemi bulunan kampta uzman sörf eğitmenleriyle 18 saatlik sörf eğitimi veriliyor.

İstanbul’da kalanlar çocuklar için yaz okulu

5-12 yaş grubu için İstanbul’da benzersiz bir gündüzlü yaz programı olan İstanbul Summer City Camp, TED İstanbul Koleji'nin Beykoz'da yeşillikler içindeki harika kampüsünde zengin program içeriğiyle yazı İstanbul’da geçirecek çocukları bekliyor. Yatılı olmayan, gündüz saatlerinde düzenlenen 2 haftalık kampın 2 ana programı bulunuyor.

İsteyenler Multi Aktivite programıyla tüm gün basketbol, tenis, futbol, voleybol, hokey, müzik, resim, drama ile dopdolu bir program geçirebiliyor. Diğer bir seçenek ise eğlenirken yabancı dil öğrenmek isteyenler için. English in Action programında günün yarısı yabancı öğretmenlerle İngilizce eğitimiyle, diğer yarısı da spor sanat eğlence dolu geçiyor.

İngilizce ve eğlence bir arada

Çocuğunuz yaz tatilinde hem eğlensin hem de İngilizcesini geliştirsin istiyorsanız bu kamp tam size göre. Uludağ'ın eşsiz ortamında,12 şer kişilik gruplarla İngilizce geliştirme fırsatı sunan kampta Amerikalı, İngiliz ve Kanadalı uzman öğretmenler tarafından yürütülen toplam 30 saat İngilizce dersi var.

Spor, doğada yaşam eğitimleri, dans ve güzel sanatlar, geziler ve temalı gece eğlenceleri, Türkçe ve İngilizce katılım sertifikası, özel ödüllerin de olduğu programda, çocuklar yaşıtlarıyla eğlenecek, ilgi alanlarına göre bazen spor yapacak, bazen doğa yürüyüşü... Bir gün ateş yakacak, başka bir gün yemek yapacak. Birbirinden eğlenceli aktivitelerin arasında 30 saat İngilizce çalışacak. Hem de en eğlenceli yöntemlerle...

Çocukların ister spora, ister bilime isterse de doğaya ve İngilizceye ilgisi olsun, kamplar onlara hem öğretici hem de eğlendirici unutulmaz günler sunuyor.

Yeni arkadaşlıklar edinen, farklı bakış açıları kazanan ve birbirinden eğlenceli ilgi alanları keşfeden çocuklar için kamplar, deneyimi paylaşmak anlamına geliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar