19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3385
EURO35.1669
ALTIN2244.8

CASE İş Makineleri, mermer ve doğal taş sektörü ile bir araya geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CASE İş Makineleri, mermer ve doğal taş sektörü ile bir araya geliyor
Abone ol
Türk Traktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cazzin:"CASE 175 yıllık köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda"
Türk Traktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alessandro Cazzin, CASE'nin 175 yıllık köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumunda olduğunu ifade etti.

Şirket açıklamasına göre, CASE iş makineleri, İzmir'de Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 2. büyük mermer fuarı MARBLE 23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı ziyaretçilerini, lastikli yükleyici ve paletli ekskavatör modelleriyle buluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Cazzin, Türkiye'nin en büyük mermer fuarında bir kez daha ziyaretçilerle buluşmanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "CASE, 175 yıllık köklü geçmişinin kazandırdığı birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörünün önde gelen markası konumundadır." dedi.

Cazzin, Türkiye iş makineleri pazarına böylesine güçlü bir markanın ürünleriyle hizmet vermekten dolayı memnun olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Pazara ürünlerimizi sunarken; iş makinelerinin kullanıldığı farklı alanların ihtiyaçlarını dikkatle değerlendirerek hareket ediyoruz. Bugün burada sergilediğimiz ürünlerimiz de, mermer ve maden ocaklarının ağır iş temposunda ihtiyaç duyulan güç, dayanıklılık ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılayabilen modellerden oluşuyor."

CASE ürünlerine duydukları güvene değinen Cazzin, ürünlere duyduğumuz güvenin bir göstergesi olarak garanti koşullarımızı da bir süre önce, 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirdiklerini kaydetti.

Cazzin, ülke çapında, müşterilerimizin ihtiyacı olduğu anda, servis ve yedek parça anlamındaki tüm gereksinimlerini geniş yetkili servis ve yedek parça ağı ile en iyi şekilde karşıladıklarını vurgulayarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap verebilmek ve onlardan gelecek talepleri karşılayabilmek adına 444 56 41 numaralı çağrı merkeziyle 7/24 sadece bir telefon uzakta olduklarını ifade etti.

Açıklamada fuarda, CASE 921F lastikli yükleyici ve, CASE CX370C Paletli Ekskavatörün sergilendiği bildirildi.

İzmir'de düzenlenen fuar 25 Mart'a kadar devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar