20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Adeland Resim Yarışması “En Renkli Macera” başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adeland Resim Yarışması “En Renkli Macera” başladı
Abone ol
Bu yıl ilk kez düzenlenen Adeland Resim Yarışması’nın konusu ‘En Renkli Macera’ olarak belirlendi.
Bu yıl ilk kez düzenlenen Adeland Resim Yarışması’nın konusu ‘En Renkli Macera’ olarak belirlendi.

Çocukları, geride bıraktıkları yaz tatilini, tatil arkadaşlarını ve yaşadıkları yaz maceralarını resimle anlatmaya davet eden yarışmaya başvurular 1 Kasım 2016’ya kadar devam edecek.

Renklerin eğlenceli dünyasını çocukların hayatına taşıyan Adeland’ın düzenlediği resim yarışması başladı.

Sunduğu boya ve kırtasiye ürünlerinin yanı sıra bir ilki gerçekleştirerek kendi hikâyesini, karakterlerini, ülkesini ve eğlence setlerini yaratan Adeland şimdi de miniklere yeni bir eğlencenin kapılarını açıyor. Çocuklara hem resim sanatının maceralı ve eğlenceli yönünü, hem de yaratıcılık, takımdaşlık, paylaşım, arkadaş ve aile gibi değerleri aşılamayı hedefleyen Adeland Resim Yarışması’nın ilk teması “En Renkli Macera” olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular 1 Kasım 2016’ya kadar devam edecek.

Miniklerin yaz anıları rengârenk Adeland ürünleriyle resme dönüşüyor

Miniklerin hem yaratıcılıklarının hem de hayal güçlerinin gelişimine destek olmayı hedefleyen Adeland’ın “En Renkli Macera” resim yarışmasına 4-6 yaş ve 7-8 yaş grubundaki çocuklar katılabiliyor. Tüm Türkiye’de anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmada, her iki yaş grubu ayrı ayrı ödüllendirilecek.

Minikler yarışmaya 25cmX35cm veya 35cmx50cm ölçülerinde resim kâğıdına, kuru boya, sulu boya, pastel boya, keçeli kalem gibi her türlü malzeme ile yapılmış resimleriyle katılabiliyor. Yarışma başvuruları ise anne babaların yardımıyla resimlerin fotoğraflanarak, 1 Kasım 2016 tarihine kadar www.enrenklimacera.com adresine yüklenerek gerçekleşiyor.

5 kişilik jüri tarafından değerlendirmelerin sonucunda dereceye giren çocuklardan birincilere kırtasiye malzemeleriyle dolu bir çanta ve PlayStation 4, ikincilere kırtasiye malzemeleriyle dolu bir çanta ve Instax 8 Fotoğraf Makinesi, üçüncülere ise kırtasiye malzemeleriyle dolu bir çanta hediye edilecek. Yarışmaya katılmak isteyen minikler ve ebeveynleri detaylı bilgilere www.enrenklimacera.com web sitesinden ulaşabiliyor.

Bilgi için:

Sevi Yüzbaşıoğlu

Grup 7 İletişim Danışmanlığı

Tel: 0212 292 13 13

[email protected]

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar