28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Abdi İbrahim Yeni Atamalarla Kadrosunu Güçlendiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdi İbrahim Yeni Atamalarla Kadrosunu Güçlendiriyor
Abone ol
Uluslararası güçlü bir marka olma yolunda yenilikçi ürün ve hizmetleri, cesur ve öncü girişimleriyle, dokunduğu hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalışan Abdi İbrahim, yönetim kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.
Uluslararası güçlü bir marka olma yolunda yenilikçi ürün ve hizmetleri, cesur ve öncü girişimleriyle, dokunduğu hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalışan Abdi İbrahim, yönetim kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.

Gelecek dönem hedefleri doğrultusunda hayata geçirdiği 2020 vizyon çalışmaları kapsamında organizasyonlarını yeniden yapılandıran Şirket, ‘Kalite Operasyonları Direktörlüğü’ pozisyonuna sektörün başarılı isimlerinden Dr. Yaşar Lütfü Şen’i getirdi.

Şen, Abdi İbrahim İlaç Türkiye’nin yanında; Abdi İbrahim Global Pharm (Kazakistan), Abdi İbrahim Remede Pharma (Cezayir) ve AbdiBio (Türkiye) şirketlerinin kalite süreçlerinin yürütülmesinden de sorumlu olacak.

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, 2020 vizyonu çerçevesinde belirlediği yurtiçi ve yurtdışı büyüme hedeflerine; yönetim kadrolarında yeni işe alım ve atamaları güçlendirerek emin adımlarla ilerliyor. Dokunduğu hayatları iyileştirmek için çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Abdi İbrahim’de yeniden yapılanan birimlerden biri olan ve Yaşar Lütfü Şen liderliğinde çalışmalarını sürdürecek Kalite Operasyonları Direktörlüğü, şirket içinde gerçekleştirilecek kalite süreçlerinin yönetiminden sorumlu olacak. Abdi İbrahim bünyesinde yeni oluşturulan Kalite Operasyonları Direktörlüğü; Abdi İbrahim’in yurtiçi ve yurtdışı fabrikalarının Kalite Kontrol, Kalite Güvence ve Validasyon birimleriyle işbirliği halinde çalışmalarını gerçekleştirecek.


İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Yaşar Lütfü Şen, yine Kimya Mühendisliği üzerine aldığı yüksek lisans ve doktora eğitimini ise Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Maine Üniversitesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi’nde Modern Yönetim Teknikleri sertifika programına katılan Şen, eğitimi sırasında öğretim ve araştırma görevlisi olarak çalıştı. 30 yıllık iş deneyimi bulunan Şen, kâğıt üretim şirketi olan SEKA’da Kağıt Mühendisi olarak görev yaptıktan sonra 1992 yılında Eczacıbaşı İlaç’ın Lüleburgaz Fabrikasında sektöre adım attı. Daha sonra Sanofi tarafından alınan kuruluşta, Geliştirme, Kalite Güvence, Kalite Kontrol ve Kalite & Uygunluk Grup Müdürü olarak çalıştı. 1962 Çanakkale doğumlu olan Yaşar Lütfü Şen, evli ve iki çocuk babasıdır.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar