28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

Meleklerden’den Euroleague’e Galibiyetle Merhaba

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meleklerden’den Euroleague’e Galibiyetle Merhaba
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı kadın basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük turnuvası olan Euroleague’in ilk maçında İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida Takımını 88-80’lik skorla mağlup ederek 2018-2019 sezonuna galibiyetle merhaba dedi.

Hatay Büyükşehir BelediyesporKadın Basketbol Takımı kadın basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük turnuvası olan Euroleague’in ilk maçında İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida Takımını 88-80’lik skorla mağlup ederek 2018-2019 sezonuna galibiyetle merhaba dedi.

25 Ekim Perşembe günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakayı CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın ile çok sayıda taraftar yoğun ilgi ile takip etti.

Zorlu müsabakaya Alexis Jones, Courtney Paris, Katsiaryna Snytsina, Hind Ben Abdelkader ve Glory Johnson ilk beşi ile başlayan Hatay’ın melekleri; dış atışlardan bulduğu sayılarla ilk çeyreği 22-13’lük skorla tamamladı. İkinci çeyrekte de oyunun hakimiyetini elinden bırakmayan mavi-beyazlılar, soyunma odasına 51-34 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Hatay temsilcisi, üst üste bulduğu sayılarla farkın kapanmasına izin vermedi ve son periyoda 71-58’lik skorla önde girdi. Maçın son anına kadar üstün bir performans sergileyen HBB Kadın Basketbol Takımı parkeden 88-80 galip ayrılmayı başardı.

BAŞKAN SAVAŞ: BU ŞEHİR SİZE İNANIYOR VE GÜVENİYOR

Maçın ardından Hatay’ın melekleri ile bir araya gelen Başkan Savaş, “ Çok güzel bir maçtı. Yeni gelen arkadaşlarımızın takıma adapte olmasına sevindim. Maçın ikinci yarısında yorulsanız da çok iyi bir maç çıkardınız. Bu şehir size inanıyor ve güveniyor. Bugünkü galibiyetinizden ötürü hepinizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” açıklamasında bulundu.

Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda HBB Kadın Basketbol Takımı’ndan Courtney Paris attığı 25 sayı ve 10 ribaund ile maçın en skorer ismi oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar