24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.546
EURO34.8366
ALTIN2428.3

Hemşehrilerinden Lütfü Savaş'a Sevgi Seli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hemşehrilerinden Lütfü Savaş'a Sevgi Seli
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 20 Mart Salı günü Çekmece- Esentepe mahalle sınırı ile İlkevler, Mavi Konutlar ve Yeşil Konutlar’da  hemşehrileri ile bir araya geldi.

HatayBüyükşehir Belediye BaşkanıDoç. Dr. Lütfü Savaş, 20 Mart Salı günü Çekmece- Esentepe mahalle sınırı ile İlkevler, Mavi Konutlar ve Yeşil Konutlar’da  hemşehrileri ile bir araya geldi.

Hatay halkının yoğun katılım gösterdiği halk buluşmalarında Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

“YAPILACAK ÇOK İŞ GİDİLECEK ÇOK YOL VAR”

Vatandaşlar tarafından davul zurna ve yoğun tezahürat eşliğinde karşılanan Başkan Savaş, kalabalık karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Millet ittifakı olarak buradayız. İki tane aday getirdim size, ikisi de genç, güçlü ve zeki. Arkadaşlarıma desteklerinizi bekliyorum. Hatay’da hem Antakya hem de Defne’de yapılacak çok iş, gidilecek çok yol var. Bunun için bu güzel iki ilçemizde bizi desteklemeniz lazım. Mecliste de güçlü olalım ki kararları çok hızlı bir şekilde çıkararak Antakya ve Defne’yi hak ettiği hizmetlerle buluşturalım” dedi.

“31 MART AKŞAMI DUALARINZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Konuşmasının devamında Hatayspor’un bu sezon şampiyon olacağının sözünü veren Başkan Savaş, “Elazığ maçına herkesi bekliyorum. Bizi hem stadyumda hem de mecliste yalnız bırakmayın. Bizim yorulmamamız için Millet İttifakı’na destek istiyoruz. Seçim günü hepinizden Millet İttifakı’na,  hem Hikmet Hatunoğlu’na hem de İbrahim Güzel’e oy istiyoruz. 30 Mart 2014’te hükümetin tüm gücüne ve bakanlara karşı tarih yazdınız, dimdik ayakta durdunuz. 31 Mart akşamı da dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

CHP Defne Belediye Başkan Adayı İbrahim Güzel, “Beni bağrınıza bastığınız gibi Lütfü Başkanımızı da bağrınıza basın, ona sahip çıkın” diyerek sevenlerinden 31 Mart seçimleri için destek sözü aldı.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hatunoğlu, hizmet aşkı ile yola çıktıklarını vurgulayarak,  hem Başkan Savaş için hem de kendisi için katılımcıların oyuna talip olduklarını dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar