19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

“Hatay’daki Huzuru Kimse Bozamayacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Hatay’daki Huzuru Kimse Bozamayacak”
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defneli muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. 

HatayBüyükşehir Belediye BaşkanıDoç. Dr. Lütfü Savaş, Defneli muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Harbiye’de gerçekleştirilen toplantıya Başkan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne Belediye Başkanvekili Mehmet Çapar, CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları, Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü, Defne Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin Demirel ve Defneli muhtarlar katılım gösterdi. 

“HATAY’DAKİ HUZURU KİMSE BOZAMAYACAK”

Görev süresi boyunca çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Savaş, Defne ilçesine yapılması planlanan ve bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Savaş yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz, hem Defneyi hem de Hatay’ı kucaklayacağız.

En büyük hedefimiz Hatay’daki huzurun devamı. Hatay’daki huzuru hep birlikte sağladık. Ancak huzur anlamında riskler bitmiş değil, bunu sağlamak için de birbirimize kenetlenmeye devam edeceğiz. Bundan iki ay önce Orta Doğu’ya bir ziyarette bulundum ve önce rabbime şükrettim ardından da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dua ettim. İnsan geçmişindeki tarihini bilmezse geleceğini planlayamaz. Bizler de mevcut yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

Hangi siyasi partiden olursak olalım; dinimiz, ırkımız, inancımız ne olursa olsun eğer biz bu ülkeyi seviyorsak bayrağımızın altında huzur ve mutluluğu arıyorsak yönümüz Ankara’ya ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dönükse biz aynı şeyleri düşünüp yapmakla mükellefiz. Çünkü bizim bizden başka dostumuz yok. Bu coğrafya hepimizin,  fitne fesatta ve bizi gelecekle ilgili kurgulayanlara aldanmadan önce kendimize sonra da birbirimize inanmaya devam edeceğiz. Bunu yaptığımız sürece Hatay’daki huzuru kimse bozamayacak, buna müsaade etmeyeceğiz. Ama Hatay’ımızın sorunlarını da çözmek için devlet büyüklerimizden yardım isteyeceğiz” dedi.  

Konuşmasının devamında Defne’ye yapılması planlanan arıtma tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda da bulunan Başkan Savaş,  arıtma tesisinin en kısa zamanda tamamlanarak Defne halkı ile buluşturacaklarının altını çizdi. 
Toplantının sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Defne’nin eski mahalle muhtarlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketleri verildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar