19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Başkan Savaş Genç Fikirler İle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Savaş Genç Fikirler İle Bir Araya Geldi
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ‘Genç Fikirler Yarışıyor’ projesi ile kentleşme konusun fikir sahibi olan öğrenciler ile UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nde bir araya geldi. 

HatayBüyükşehir Belediye BaşkanıDoç. Dr. Lütfü Savaş, ‘Genç Fikirler Yarışıyor’ projesi ile kentleşme konusun fikir sahibi olan öğrenciler ile UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nde bir araya geldi. 

Cumhuriyet odasında gerçekleşen buluşmaya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte eşi Prof. Dr. Nazan Savaş da katıldı. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Genç Fikirler Yarışıyor’ adlı projeye ulaşım, atık yönetimi, kalabalıklaşma, nüfus yoğunluğu ile oluşan olumsuzlukların giderilmesi ve doğal çevrenin korunması konularında fikirleri ile katkı sunan öğrenciler, düşüncelerini Başkan Savaş ile paylaştı. 

Hatay’ın farklı bölgelerinden katılarak şehrin vizyonuna ve ekonomisine katkı sağlamak, kent turizmini canlandırmak, sağlıklı kentleşme ve doğal çevreyi korumak gibi konuları masaya yatıran gençler, bu anlamlı projede yer almaktan mutlu olduklarını ifade etti. 

“GENÇLERİN FİKİRLERİNE HER ZAMAN ÖNEM VERİYORUZ” 

Gençlerin projelerini her zaman önemsediğini ve desteklemeye devam edeceğini belirten Başkan Savaş, “Bugün burada gençlerimiz ile Hatay’ın geleceğini konuşuyoruz.

Böyle duyarlı gençler ile sohbet etmek ve aynı ortamda bulunmak beni oldukça mutlu etti.

Gelecekle ilgili zaman zaman hepimizin kaygıları olsa da gençlerimiz umut dolu ve bilinçliler. İnşallah bizlerin çalışmaları ve gençlerimizin projeleri ile Hatay’da 10 yılda gelmiş olduğumuz noktaya daha iyi başarılar katarız” dedi. 

Buluşmanın sonunda Başkan Savaş, Hatay için birbirinden farklı ve güzel proje üreten öğrencilere Teşekkür Belgesi ve Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabını hediye etti. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar