25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO34.9814
ALTIN2425.3

Evi Yıkılma Tehlikesinde Olan Aileye Başkan Koca'dan Yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evi Yıkılma Tehlikesinde Olan Aileye Başkan Koca'dan Yardım
Abone ol
Osmaniye'de, evleri toprak kayması sonucunda yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olan aileye Hasanbeyli Belediye Başkanı MHP'li Alpaslan Koca yardım elini uzattı.
Osmaniye'de, evleri toprak kayması sonucunda yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olan aileye Hasanbeyli Belediye Başkanı MHP'li Alpaslan Koca yardım elini uzattı.

Hasanbeyli İlçesine bağlı Karayiğitli Köyünde ki ikameti yerinde inceleyen Başkan Koca, "İlgili yerlerle görüşüp izin prosedürünü aştıktan sonra ailemize iş makinesi desteği vererek bu sorunlarını halletmiş olacağız" dedi.

Ev sahibi 51 yaşındaki Dursun Karayiğit ise evine zamanla zarar veren toprak kaymasını önlemek için duvar örmek istediğini ancak set çekmek için muhtarlık, kaymakamlık, valilik ve özel idare gibi yerlere başvuruda bulunduğunu belirterek dört aydır yasal izin alamadığını ifade etti.

Dursun Karayiğit, seslerini sonunda belediye Başkanı Alparslan Koca'nın duyduğunu ifade ederek, "Allah razı olsun belediye başkanımızdan.

Bizim evimize gelip misafirimiz oldu, incelemelerde bulundu. Belediye İş makineleri ile gerekli çalışmayı yapıp evimizi yıkılma tehlikesinden kurtaracak. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alparslan Koca ise "Gücümün yettiği her yerde ben varım ve her zaman sizin yanınızda olmak zorundayım. Bu konuda yer tabulu olduğu için gerekli müdahalede bulunabiliriz. Önemli olan buradaki evi kurtarmak. Bu konuda ne gerekirse yardımcı olmaya hazırım" dedi.

Başkan Koca, "İlçemize bağlı Karayiğitli Köyünde ki bu sorunu duyar duymaz ekip arkadaşlarımızla gelerek incelemelerde bulunduk.

Yoldaki kayma sonucunda eve toprak baskı yapmış ve temelinde oynamalara neden olmuş. Belediyemiz sınırları içerisinde değil ama bizim köylümüz ve yardımcı olmakta boynumuzun borcu.

Konuyu yeni atanan kaymakamımıza da aktaracağız. Ve izin aldıktan sonra gücümüzün yettiği kadarıyla evi kurtarmaya çalışacağız. Bu konuda ailemizin her zaman yanındayız ve mağduriyetlerini gidereceğiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar