25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5793
EURO35.035
ALTIN2429.9

Derme Çatma Evde Oturan Yaşlı Çifte Yeni Ev

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Derme Çatma Evde Oturan Yaşlı Çifte Yeni Ev
Abone ol
Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde, derme çatma evde yaşam mücadelesi veren Halil ve Hatice Aydoğan çiftinin yardımına, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca yetişerek yeni ev yapımı için çalışmaları başlattı.
Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde, derme çatma evde yaşam mücadelesi veren Halil ve  Hatice  Aydoğan çiftinin yardımına, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca yetişerek yeni ev yapımı için çalışmaları başlattı.

İlçenin Merkez Mahallesi Nizam Sokaktaki eski yıkık dökük bir ahşap evde yaşam mücadelesi veren 83 yaşındaki yaşlı çiftin zor şartlarda hayatın devam ettirdiğini öğrenince harekete geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Alpaslan Koca, "Göreve geldiğimizde belediye olarak her zaman halkımızın yanında yer alacağız açık açık ilan ettik.

Bizlerin yetişmesinde büyük katkıları olan değerli büyüklerimizin her zaman yanında olamak için çalışıyoruz.

5 çocuk babası Halil amcamızın evinin kötü olduğunu görünce sosyal belediyecilik anlayışı ile harekete geçtik.

Çiftimizin çocukları da kendilerini kıt kanaat geçindirdikleri için belediye olarak  evini güvenli şekilde yıktık yerine modern betonarme bir ev yapıp teslim edeceğiz. Keşke imkanımız olsa da ihtiyaç sahibi olan tüm halkımızın yanı başında bitip dertlerini sıkıntılarını gidersek." dedi.

Belediyedeki görevi devraldıkları günden bu yana icralık araçları olduğunu belirten Başkan Koca,"Belediye yönetimi olarak imkanlarımız  en iyi şekilde nasıl kullarınızın planlamasını yaparak borçlarımızı ödedik.Sevenlerimizin ve büyüklerimizin hayır duası ile zor işleri başarmaktayız.  Halkımıza daha iyi hizmet vermek için araç parkımız yeniledik. Yeni araçlarımızı kendi imkanlarımız ile belediyemize kazandırdık.

Çok şükür borçlarımızı da bitirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi ve güzel hizmeti halkımıza sunmaya devam edeceğiz." diye konuşarak her zaman Hasanbeyli ye hizmet için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar