29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

TürkTraktör Erenler Fabrikası'na "Bronz Fabrika" ünvanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TürkTraktör Erenler Fabrikası'na "Bronz Fabrika" ünvanı
Abone ol
TürkTraktör, Sakarya Erenler Fabrikası'nda Dünya Klasında Üretim metodolojisi ile yürüttüğü üretim sisteminde "Bronz Fabrika" seviyesine ulaştı.

TürkTraktör, SakaryaErenler Fabrikası'nda Dünya Klasında Üretim (WCM) metodolojisi ile yürüttüğü üretim sistemi sayesinde "Bronz Fabrika" unvanı almaya hak kazandı.

Şirketin açıklamasına göre, TürkTraktör, üretimde rekabet gücünü planlı bir şekilde iyileştirmeye ve geliştirmeye devam ederken, dünya klasındaki üretim vizyonuyla da kesintisiz başarı sağlıyor.

Dünya Klasında Üretim için tüm departmanların, standartların yükseltilmesi hedefiyle birbirleriyle koordineli ve büyük bir uyum içinde çalıştığı TürkTraktör Sakarya Erenler Fabrikası, bu çalışmaların sonucunda "Bronz Fabrika" unvanı aldı.

Bu seviyeye, açılışından bu yana geçen 3 yıl gibi çok kısa sürede ulaşan Erenler Fabrikası, bu alanda ayrı bir rekora imza attı. TürkTraktör Ankara Fabrikası 2016 yılı Kasım ayında "Bronz Fabrika" seviyesine ulaşmıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, bugüne kadar kararlılıkla ilerledikleri bu süreçte ulaştıkları Bronz Fabrika seviyesinin kendileri ve sektör için önemli bir kilometre taşı olduğunu bildirdi.

Votta, "WCM, dünya klasında üretime farklı zamanların değişen ihtiyaçlarından gelişen metotlara bütünsel bir bakış açısı getirmiştir. Bu bakış açısının kazandırdığı ‘sıfır hata, sıfır kaza, sıfır arıza, sıfır kayıp ve atık' yaklaşımı hem ürün kalitesini yükseltmemizi hem de maliyet kalite dengesini sağlamamıza yardımcı oluyor. Tarım sektörünün öncü üreticisi olarak bu metodoloji ile sistematik bir hedef doğrultusunda çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu seviyeye rekor sürede geldik"

WCM takımları arasındaki kuvvetli iletişim, iş birliği ve ekip ruhunun kendilerini başarıya taşıdığını vurgulayan Votta, sektörde ilk Ar-Ge merkezine sahip, üretim gerçekleştiren lider firma olduklarını bildirdi.

Ankara ve Erenler üretim tesislerinde 48 hp'den 140 hp'ye kadar New Holland, Case IH ve Steyr markalı farklı modellerdeki traktör üretimi ile yurtiçi ve yurt dışı satışını gerçekleştirdiği bilgisini veren Votta, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu kadar büyük operasyonu rekabetçi ortamda sürdürmek ve liderliğimizi koruyabilmek için bu metodolojiyi fabrikamızda bir yaşam biçimine dönüştürdük. 1000'in üzerinde çalışanıyla Erenler fabrikamız iş güvenliği konularının sistematik uygulanması, kalite ve maliyet iyileştirmeleri, çalışanlarımız tarafından süreçlerin geliştirilmesi için sunulan öneri adetleri ve çalışanlarımızın kendi hayata geçirdiği iyileştirme süreci olan Kaizen faaliyetleri, tesis hedefleri ile performans göstergelerini önemli bir düzeye ulaştırmıştır.

Bu zorlu denetim ve puanlama sürecini 'Bronz Fabrika' ile tamamlamış olmak, başarılarımızı dünya çapında bir disiplin ve kalite anlayışı ile gerçekleştirdiğimizin bir örneğidir. Bu seviyeye rekor bir sürede gelinmesi ise, çalışanlarımızın sürekli iyileştirme felsefesini içselleştirdiğinin en büyük kanıtı olarak bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar