19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

Tarkan Daha İlk Haftada Listeleri Alt Üst Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tarkan Daha İlk Haftada Listeleri Alt Üst Etti
Abone ol

Türkiye’nin önde gelen magazin sitelerinden UçanKuş tarafından yayınlanan internette en çok izlenen pop klipleri listesine bu hafta pop müziğin Mega Starı Tarkan damga vurdu.

İnterpress’in bu hafta yayınlanan listelerden derlediği bilgilere göre Tarkan’ın yeni çıkardığı “10” albümünün çıkış parçası ‘ Yolla ’ listeye bir numaradan giriş yaptı.

Tarkan’ın ‘Yolla’sı ilk haftadan zirveyi kaptı…
Yayınlanan listeye göre, bu hafta hem en çok izlenen hem de en çok indirilen şarkı Tarkan’ın ‘Yolla’ şarkısı oldu.

Albümün çok kısa sürede 100 binden fazla indirildiği belirlendi.

Çıkardığı son albümle listelere hızlı bir giriş yapan Tarkan’ın yeni albümü hakkında medyaya da 823 haber yansıdığı belirlendi.

Hande Yener ve Çağatay Akman takipte…
İnternette en çok izlenen pop müzik klipleri listesine göre, ikinci sırada yeni çıkardığı Hepsi Hit Vol:2 albümünün ilk klibi olan  ‘Bakıcaz Artık’ adlı parçasıyla Hande Yener yer alırken, şarkı en çok dinlenen ve indirilen parçalardan olmayı başardı.

Üçüncü sırayı ise geçtiğimiz günlerde açıkladığı ‘Sensin Benim En Derin Kuyum’ adlı parçasının video klibini müzikseverlerin beğenisine sunan Çağatay Akman alırken, kısa zamanda 28 Milyonun üstünde bir izlenme yakalayan şarkı listeye üçüncü sıradan girdi.

Geçtiğimiz hafta çıkardığı 'Gel Be Gökyüzüm' şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş  yapan  İlyas Yalçıntaş listenin dördüncü basamağına yerleşirken, Tarkan ve Sezen Aksu’nun birlikte seslendirdikleri ‘Ceylan’ isimli şarkı ise beşinci sırada yer aldı.

İlk ona giren diğer şarkılar …
İnternetten en çok dinlenen şarkı ve kliplerin yer aldığı listeye göre, yeni şarkısı ‘Kuzum’ ile listede kendine altı numarada yer bulan Bengü’yü Oğuzhan Koç’un ‘Küsme Aşka’ isimli parçası takip etti. Serkan Kaya ‘Bir Cacık Olmaz’  adlı şarkısıyla sekizinci sırada yer alırken, geçen hafta en fazla izlenen klip olan Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç’ın birlikte seslendirdikleri ‘Yüzyılın Aşkı’ bu hafta ise dokuzuncu oldu. Soner Sarıkabadayı’nın ‘Tekamül’ şarkısı da bu hafta listenin onuncu basamağında yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar