19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

Ömer Basut’tan Yarı Yıl Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ömer Basut’tan Yarı Yıl Mesajı
Abone ol
Özel Basut Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Basut, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özel Basut Eğitim Kurumları Genel MüdürüÖmer Basut, 20172018EğitimÖğretimYılı 1. döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özel Basut Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Basut şu görüşlere yer verdi:
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlamış bulunmaktayız.  Özverili çalışmalarıyla başarılı bir dönem geçirmemize vesile olan tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve katkı sağlayan velilerimizi kutluyorum. Sevgili öğrencilerimiz bizler sizleri bir taraftan akademik yönden donatırken diğer taraftan da milli ve manevi değerlerle şekillenmenizi ve hayata dair hedeflerinize odaklanmanızı sağlamaya çalışmaktayız. Bu kısa tatil süresince; kendinize zaman ayırmanız, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız ve ruhsal ve zihinsel gelişmenize katkı sağlayacak kitaplar okumanız gerektiğini önemli bulduğumu sizlerle paylaşmak isterim. 

Değerli Öğretmen arkadaşlarım, sizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin; sosyal, zihinsel ve ruhsal yönleriyle gelişmelerine sağladığınız katkılar her şeyden önemli ve değerlidir. Hepinizin emeğine sağlık diyerek daha birlikte yürüyecek uzun bir yolumuz olduğunu belirtiyor ve hepinize şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Son olarak saygı değer velilerimiz, çok değer verdiğinize inandığımız çocuklarınız sizler için olduğu kadar bizler içinde değerli olan yegane varlıklarımızdır. Bu dönemde onların farklılıklarını anlamaya çalışarak her şeye rağmen onları destekleyerek özgüvenlerine katkı sağlayarak, iletişim içerisinde olarak ve onlarla bolca vakit geçirerek özellikle manevi yönden onları desteklemenizi öneriyorum.

Herkese şimdiden mutlu, huzurlu ve güzel bir tatil diliyorum.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar