19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Kayı Holding sağlık alanında büyümeye devam ediyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayı Holding sağlık alanında büyümeye devam ediyor!
Abone ol
Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti’nin yatan hasta kısmında da hizmete başlayarak sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti’nin yatan hasta kısmında da hizmete başlayarak sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Sağlık hizmetlerini mühendislikten satın alma ve inşaatına kadar bir bütün halinde sunan Kayı Holding, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti ihalesinin ardından “Yatan Hasta” kısmında da hizmete başlayarak sağlık yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Sağlık uygulamalarını inşaattan işletmeye kadar tek bir çatı altında toplamanın yanı sıra sağladığı finansman hizmetiyle alanında fark yaratan Kayı Medikal, Anadolu yakasındaki tek kamu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi konumunda bulunan Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde verdiği hizmetle adından söz ettirmeye devam ediyor. Hafta sonları 145 yatan hastanın tedavi edilmesinin yanı sıra aylık ortalama 2000 seans tedavi uygulaması gerçekleştiren Kayı Medikal, verdiği hizmetle sağlık alanında büyümeye devam ediyor.

Yatan hasta seanslarıyla birlikte aylık toplam 40.000 seans tedavi hizmeti sunan Kayı Medikal, sağlık sektörünün gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor. 25 fizyoterapistten oluşan toplamda 93 personel ile evlere de hizmet veren rehabilitasyon ekibi, Anadolu yakasının her bölgesinde günlük ortalama 200 hastayı evde ziyaret ederek tedavi uyguluyor.

“Halk sağlığı alanında yaptığımız yatırımlar sayesinde önemli bir değer yaratıyoruz”

Kayı Holding’in faaliyet gösterdiği her sektörde hep en iyiyi hedeflediğini belirten Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Holdingimiz bünyesinde faaliyet gösteren Kayı Medikal; klinik hizmetler, anahtar teslim hastane çözümleri ve kamu özel ortaklığı alanlarında yaptığı yatırımlarla ve hayata geçirdiği projelerle fark yaratmaya devam ediyor. Türkiye’de 55 hastanede hizmet veren Kayı Medikal, 2019 yılı itibariyle, bu hastanelerde 100’ün üzerinde ekipmanla yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasının tek kamu fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi konumunda bulunan Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde verdiğimiz hizmeti daha da büyütmekten mutluluk duyuyoruz. Kayı Medikal olarak halk sağlığı alanında yaptığımız yatırımlar sayesinde daha fazla hastaya hizmet götürüyor, bu sayede önemli bir değer yaratıyoruz” dedi.

“Nisan ayından bu yana tedavi ettiğimiz hasta sayısı 15.000’i aştı”

Kayı Medikal’in, dünyada ve Türkiye’de Radyoloji, Fizik Tedavi Rehabilitasyon, Nükleer Tıp ve Radyoterapi merkezleri ile sağlık alanında ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir rol oynadığının altını çizen Kayı Holding CEO’su Alpaslan Korkmaz ise, “Kayı Holding olarak sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaşmasına önem veriyor, bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yatırımımız ile fizik tedaviye ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan hastaların tedavi süreçlerine katkı sağlama fırsatı bulduk. 2018 yılının Nisan ayında, hastanedeki ilk ihaleyi kazandığımız günden bu yana 15.000’den fazla hastayı tedavi etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.Kayı Medikal’in sunduğu hizmet kapsamında tedavi alanlarına ulaşmakta güçlük çeken hastalara gezici fizyoterapist ekipleri ile fizik tedavi uzman doktorları tarafından evde tedavi hizmeti veriliyor. Günlük ortalama 200 hasta evlerinde ziyaret edilerek, tedavi ediliyor. Kayı Medikal olarak bu alandaki yatırımlarımıza devam ederek, sağlık sektörünün gelişimine katkı sağlamayı sürdüreceğiz.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar