29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Gazetecilerden “Zeytin dalı harekatı”na destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazetecilerden “Zeytin dalı harekatı”na destek
Abone ol
Osmaniye’de düzenlenen TGF’nunun 56. Başkanlar Konseyi toplantısı kapsamında medya mensupları askerlere moral vermek amacı ile Suriye sınırındaki Hassa ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Osmaniye’de düzenlenen TGF’nunun 56. Başkanlar Konseyi toplantısı kapsamında medya mensupları askerlere moral vermek amacı ile Suriye sınırındaki Hassa ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) üyesi değişik illerin meslek kuruluş Başkanları Osmaniye’den hareket ederek Hatay’ın Hassa ilçesindeki Suriye sınırına giderek, askerlere ve meslektaşlarına moral ziyaretinde bulundular.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC)’nin ev sahipliğinde, düzenlenen 56. Başkanlar toplantısı nedeniyle Türkiye’nin yaklaşık 65 ili ile KKTC’deki  meslek kuruluşlarının temsilcileri Osmaniye’de buluştu.



TGF üyelerinden oluşan bir heyet Osmaniye’den otobüsle yola çıkarak, Türk Silahlı Kuvvetlerince ‘Zeytin Dalı harekatı’nın sürdüğü Afrin’e sınır olan Hatay’ın Hassa ilçesine hareket etti.

Hassa ilçesine gelen heyet burada görev yapan askerlere ve meslektaşlarına moral ve destek verdi. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu sınıra yakın bölgedeki toplantı noktasında görev yapan askerler ve basın mensupları ile de kucaklaşan TGF Heyeti, onlara başarılar diledi.

Yöre halkı ile de görüşerek moral veren heyet adına bir konuşma yapan TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye’nin her bakımdan çok yönlü olarak mücadele ve kararlılık içerisinde bulunduğunu belirterek; “Türk basını olarak bütün gücümüzle devletimizin ve halkımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bugün  Gazeteciler cemiyeti başkanlarımız, meslek örgütü temsilcilerimiz ve çok sayıda gazeteci meslektaşımızla birlikte, burada Suriye sınırında görev yapan askerlerimizi ve basın çalışanlarımızı ziyaret ederek kolaylıklar dilemeye geldik. 'Zeytin Dalı Operasyonu', terörle mücadele açısından çok önemli bir adımdır.

Güvenlik güçlerimize ve bölgede görev yapan  gazeteci meslektaşlarımıza ki biz onlara 'muharip gazeteci' diyoruz; başarılar diliyoruz. Bölgedeki gazeteci arkadaşlarımızın her biri bizim için  gerçekten birer muharip. Onlar, güvenlik güçlerimizle omuz omuza, yan yana terörle mücadele için, sınır ve ülke güvenliğimiz için görev yapmaktadırlar" dedi.

Sınır bölgesinden sonra Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel ziyaret edildi. Belediye Başkanı Demirel, bölgedeki gelişmeler ve terör olayları ile ilgili bilgilendirme yaparak, gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ziyaretin anısına Demirel’e plaket takdim etti. Ziyaret için teşekkür eden Belediye başkanı Demirel de Karaca’ya belediyenin plaketini takdim etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar