29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

EKREM İMAMOĞLU’NA TÜGİAD’DAN ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EKREM İMAMOĞLU’NA TÜGİAD’DAN ZİYARET
Abone ol
TÜGİAD Genel Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu önderliğindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyarette bulundu.

TÜGİAD Genel Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu önderliğindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyarette bulundu.

Ziyarette; Dernek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapılabilecek ortak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yakın dönem fikirleri noktasında da istişarelerde bulunulan toplantıda; Anıl Alirıza Şohoğlu İstanbul için yapabilecek her konuda desteğe hazır olduklarını belirtti.

TÜGİAD’ın faaliyetlerinden bahseden Anıl Alirıza Şohoğlu konuya dair şu açıklamalarda bulundu: “TÜGİAD uluslararası platformda Türk genç işadamlarını temsil eden tek platform.

YES Jeune G20 Yea ile İstanbul’da yapılacak platformlarda İBB ile birlikte hareket ederek Türkiye’nin en önemli markası olan İstanbul’u uluslararası arenada duyurmak en büyük hedefimiz.

Bu noktada Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile iş birliği yapmak isteriz. İstanbul güzellikleri tarihi ve dokusu ile dünyanın en önemli şehirlerinden.”

“Genç girişimci paneline imza atılmalı”

TÜGİAD ile İBB işbirliğinde genç girişimcilere yönelik bir panel organizasyon edilmesi gerektiğine vurgu yapan Şohoğlu “TÜGİAD üyelerinin mentor olarak genç girişimcilere yol göstereceği tavsiyelerde bulunacağı bir çalışma yapılması için çalışmalarımıza başlayacağız. Sizlerden de bizden desteklerinizi esirgememenizi rica ederiz” dedi.

Marmara ve Bahçeşehir Üniversitelerinde yaptığı derslerde girişimciliğin önemine vurgu yaptığını söyleyen Şohoğlu, TÜGİAD’ın Teknopark projesinde kurucu kurum olarak rol alacağında bahsetti. Özellikle ticaret konusuna vurgu yapan Başkan Şohoğlu, yurt dışında lobi eksikliği olduğunu da sözlerine ekledi.

TÜGİAD’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Ekrem İmamoğlu, 2020 yılında pek çok kurum ve STK ile çalışmalara başlayarak onların İBB'de etkin olmalarını sağlayacaklarını söyledi. İmamoğlu, özellikle genç iş insanlarını temsilen bu çalışmalarda TÜGİAD'ın yer almasının onları memnun edeceğini de sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar