29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Eğlence Sektörü 7.Kez İstanbul'da Buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğlence Sektörü 7.Kez İstanbul'da Buluşuyor
Abone ol
Son zamanların en gözde yatırım alanlarından eğlence sektörünün buluşma noktası, 'ATRAX 2019' için geri sayım başladı.

Son zamanların en gözde yatırım alanlarından eğlence sektörünün buluşma noktası, 'ATRAX 2019' için geri sayım başladı.

50 ülkeden 10 bin ziyaretçi hedefleyen organizasyon, 14-16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Türkiye'nin ilk kez sergilenecek çeşit çeşit çeşitliliği olan bir ürün var, fuarda, eğlence parklarından çocuk oyun gruplarına, jetonlu oyun sistemlerinden tırmanma duvarı donanımlarına, hareket simülatörlerinden ses ışık sistem sistemlerine yakın eğlenceceye dair A'dan Z'ye her şey yer alacak.

Hızlı geçenlerin yaşandığı eğlence sektörü onu geçen gün daha fazla büyüyor. Sadece çocuklarla kalmayıp onu yaştan insana hitap ediyor dünyanın en çok ödüllü sektörünün büyüklüğü Dünya'da 2 trilyon iken Türkiye'de 13 milyar dolar. Bu ülkede en hızlı giden 9. Ülke Türkiye, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Atrax19 ile sektörün buluşma noktası olacak.

Mutlu Şehirler Konuşuluyor!

Polen Su Parkları'nın üstündeki konferanslarda bu yıl, Bir şehir mutluluğunda, o çevrede çevre mutluluğuna bağlı bulundudüşüncesinden yola çıkarak 'Mutlu Şehirlerde' konuşulacak ve derinlemesine ele alınacak. Konferans, sektör liderlerini, akademisyenleri, dernek başkanlarını, başarılı isimleri ve kurum-kuruluş yöneticilerini bir araya getiriyor.

Sektörün Enleri Ödüllendiriliyor

Eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması ‘Shining Star Awards 2019 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri’, bu yıl 6. kez gerçekleşecek. Yarışma, ‘Eğlencenin Yıldızları’, ‘Sektörün Yıldızları’ ve ‘Tema Yıldızları-Mutlu Şehirler’ adı altında 3 kategoriden başvuruları kabul etti. Sektör profesyonellerinin bulunduğu jüri tarafından seçilen projeler, 15 Şubat’ta Crowne Plaza Florya Otelde düzenlenecek görkemli gece ile ödüllendirilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar