19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

Çocuklu aileler bayram tatiline hazır!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklu aileler bayram tatiline hazır!
Abone ol
10 günlük tatil açıklandı, satışlar üç günde yüzde 25 arttı!

Bu yıl 30 Ağustos ile birleşen Kurban Bayramı turizm sektörünü hareketlendirmeye başladı.

Kamu çalışanları 10 günlük tatile hazırlanırken, özel sektör çalışanları ise arife gününde yıllık izinlerini kullanarak en az altı gün tatil yapmayı planlıyor.

Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından tatilsepeti.com’un verilerine göre, idari tatilin açıklanmasıyla birlikte satışlar ilk üç günde yüzde 25 oranında yükseldi.

Okulların açılmasından kısa bir süre önce gerçekleşecek tatilde, dört kişilik bir ailenin her şey dahil gecelik 289 TL’ye konaklayabileceği Bodrum, en uygun fiyatlı adres olarak dikkat çekiyor.

Ramazan Bayramı tatiliyle yaz dönemine iyi bir başlangıç yapan turizm sektörü, sezonun kapanışını da yine bir bayram tatiliyle yapmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı ile birleşen Kurban Bayramı tatili, kamu çalışanları için 10 güne uzatıldı.

Özel sektör çalışanları ise, arife gününde yıllık izinlerini kullanarak en az altı gün tatil yapmaya hazırlanıyor.

Bunun yanı sıra, bayram tatilinin öncesi ve sonrasında yıllık izinlerini kullanmayı planlayanların sayısı da hiç de az değil.

Özellikle okulların açılacağı 18 Eylül öncesinde çocuklarıyla birlikte uzun bir tatil yapmak isteyen ebeveynler, Ege ve Akdeniz sahillerindeki her şey dahil tesislere büyük ilgi göstermeye başladı.



Öyle ki, Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından tatilsepeti.com’un verilerine göre, idari tatilin açıklanmasıyla birlikte satışlar ilk üç günde yüzde 25 arttı.

Çocuklu aileler Antalya, Kuşadası ve Bodrum’u tercih ediyor

Çocuklu ailelerin tatil kriterlerinin farklı olduğunu belirten tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, aquapark, çocuk kulübü, çocuk bakımı hizmetleri ve mavi bayraklı plaj seçenekleri bulunan tesislerin ön plana çıktığını ifade etti.

Dört kişilik bir ailenin her şey dahil konaklamalı tatilinin gecelik 289 TL’den başladığını söyleyen Küçükyılmaz, en çok tercih edilen beş lokasyon ve fiyatları hakkında bilgi verdi.

Müsait tesislerde geçerli olmak üzere, Side’de 310 TL, Belek’te 530 TL, Alanya’da 395 TL, Bodrum’da 289 TL, Kuşadası’nda ise 475 TL’den başlayan gecelik fiyatlar ile dört kişilik bir ailenin her şey dahil tatil yapması mümkün.

İki çocuğa kadar ücret alınmıyor

tatilsepeti.com, bayram tatili kampanyalarıyla ailelere çok özel fırsatlar da sunuyor. Birçok kredi kartında peşin fiyatına dokuz taksite varan seçenekler bulunurken, bir sonraki seyahat harcamalarına yönelik indirimler de tatilcilerin dikkatini çekiyor.

Bunun yanı sıra, çok sayıda tesis, ailelerden iki çocuğa kadar konaklama ücreti almıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar