19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

Arçelik’ten iki yeni şirket

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arçelik’ten iki yeni şirket
Abone ol
Arçelik, endüstriyel motorlarla ilgili faaliyetlerini yeni kurduğu WAT Motor Sanayi ve Ticaret AŞ, ödeme sistemleriyle ilgili çalışmalarını ise Token Finansal Teknolojiler şirketi üzerinden yürütecek.

Arçelik, WAT Motor Sanayi ve Ticaret AŞ ile Token Finansal Teknolojiler adında iki yeni şirket kurdu.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, günümüz koşullarının gerektirdiği dönüşümleri yerine getirebilmek amacıyla yeni sektörlerde atılımlarına devam ediyor. Arçelik bu kapsamda şirketin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan WAT Motor Sanayi ve Ticaret AŞ ile Token Finansal Teknolojiler adında iki yeni şirket kurdu.

Şirket bundan sonra endüstriyel motor konusundaki faaliyetlerini, WAT Motor Sanayi ve Ticaret AŞ çatısı altında toplayacak. Yeni şirket ile birlikte mevcut motor üretimi ve satışıyla sınırlı iş modelinin, endüstriyel sistem çözüm sağlayıcısı bir modele dönüştürülmesi hedefleniyor.

WAT Motor Sanayi ve Ticaret AŞ şirketinin öncelikli alanları, mevcut ürün gamının genişletilmesinin yanı sıra, savunma sanayi, elektromobilite ve endüstriyel servo motor pazar ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak olacak.

Arçelik, Token Finansal Teknolojiler şirketiyle de yeni nesil ödeme sistemleri alanında yakaladığı başarıları daha da yukarıya taşımayı amaçlıyor. Yeni şirket, alışveriş deneyimi ve müşteri alışkanlıkları dönüşürken, geleceğin perakende ve ödeme servislerine odaklanacak. Şirket, yazılım bazlı perakendecilik ve ödeme alanlarında katma değerli çözümler geliştirmeyi hedefliyor. 

"Yeni girişimlerimiz tüm paydaşlarımız için önemli değer yaratacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Bulgurlu, ana faaliyet alanlarını güçlendirmeye ve sınırlarını genişletmeye odaklanırken, yeni, sürekli ve tekrar eden gelir kaynakları oluşturmayı da hedeflediklerini belirtti.

Bulgurlu, "Ürün ve hizmetleri bir arada sunan entegre çözümler ve platformlar geliştirmeyi amaçlıyoruz. Kurduğumuz iki yeni şirketin pazar dinamiklerine hızlı yanıt vermemizi sağlayacağına ve stratejik iş birlikleriyle yeni iş alanlarına girişimizi kolaylaştıracağına inanıyorum. Bu adımlarımızla, müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, hedeflerimize daha hızlı ulaşacağız. Gelecek dönem Arçelik için çok önemli fırsatları barındırıyor, endüstriyel motor ve finansal teknolojiler alanındaki yeni girişimlerimiz tüm paydaşlarımız için önemli değer yaratacaktır." değerlendirmesinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar