19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Aras Kargo’dan sokak hayvanları için su kabı seferberliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aras Kargo’dan sokak hayvanları için su kabı seferberliği
Abone ol
Aras Kargo şehir hayatının sokak hayvanlarına verdiği zararı azaltmak, hayvanların doğal ortamlarında yaşamalarını kolaylaştırmak için kolları sıvadı.  

Aras Kargo şehir hayatının sokak hayvanlarına verdiği zararı azaltmak, hayvanların doğal ortamlarında yaşamalarını kolaylaştırmak için kolları sıvadı.  

Sokak hayvanlarının özellikle yaz aylarında susuz kalmalarını önlemek amacıyla tüm şube, bölge müdürlükleri ve transfer merkezlerinde su kapları bulunduran Aras Kargo, bugüne kadar toplam 7 bin 500 adet su kabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Aras Kargo’nun 2014 senesinde doğayı koruma vizyonu doğrultusunda oluşturduğu “Doğa Dostu Araslar” platformu şimdiye kadar birçok çevre dostu uygulamaya imza attı. Daha yaşanabilir bir dünya için ve doğal yaşamı korumak amacıyla Aras Kargo sokak hayvanlarını da unutmadı.

Yazın sıcak günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmasını önlemek, yaşam mücadelelerine destek vermek amacıyla seferber olan Aras Kargo tüm şube, bölge müdürlükleri ve transfer merkezlerinin önünde su kabı bulunduruyor.

Sokak hayvanlarının şehir yaşamında hayatlarını rahatlıkla sürdürmelerini sağlamak ve bu konuda toplumsal farkındalık yaratmak isteyen Aras Kargo son iki yılda toplam 7 bin 500 adet su kabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Aras Kargo’dan çevre dostu uygulamalar     

Gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakmak isteyen Aras Kargo 2011 yılında araç filosuna kattığı doğa dostu elektrikli araçlarla binlerce tonluk karbon salınımını engellemeyi hedefliyor. Bu sayede yaklaşık 18 bin yeni ağacın doğada oluşturacağı faydayı yaratacak olan Aras Kargo ayrıca doğada yüzde 100 çözünürlüğü olan malzemeler kullanıyor.
 
Aras Kargo doğa mirasına sahip çıkmak için Çekül işbirliği ile hayata geçirdiği Yeşile Hayat Hayata Yeşil Projesi’yle ise bu güne kadar yaklaşık 140 bin ağacı doğaya kazandırdı.

“Doğa Dostu Araslar” TURMEPA ile gerçekleştirdiği ortak çalışma sonucunda da 2016 yılında deniz kıyılarından 500 kg atık toplayarak ekolojik dengenin korunmasına önemli katkılar sağlayan şirket bunların yanında, transfer merkezlerinde kullandığı LED aydınlatma ve fotosel sistemleri sayesinde yüzde 25 enerji tasarrufu sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar