19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

Anadolu’nun en büyüğü Tosçelik!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu’nun en büyüğü Tosçelik!
Abone ol
Ekonomist dergisi tarafından düzenlenen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasının bu yılki şampiyonu Tosçelik oldu.

Ekonomist dergisi tarafından düzenlenen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasının bu yılki şampiyonu Tosçelik oldu.

Birincilik ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün elinden alan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Kurulduğumuz günden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarda, Türkiye ekonomisinin geleceğine katkıda bulunmayı ilke edindik. Bugün geldiğimiz noktada da dünyada üç farklı kıtada üretim yapan Tosçelik’in Türkiye’nin küresel demir çelik üreticisi haline geldiğini görmekten büyük gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Ekonomist dergisinin Türkiye Ekonomi Bankası’nın (TEB) katkılarıyla gerçekleştirdiği “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında ödüller sahiplerini buldu. Şirketlerin 2016 yılındaki net satış rakamlarına göre hazırlanan ve üç büyük ilin dışında faaliyet gösteren, yabancı sermaye payı yüzde 50'nin altında olan şirketlerin yer aldığı araştırmanın birinci sırasında Tosyalı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Tosçelik yer aldı. Birincilik ödülü; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü tarafından Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya takdim edildi. Tosçelik, böylece iki yıllık aranın ardından bir kez daha Anadolu’nun en büyük şirketi ödülüne layık görülmüş oldu.

İNOVASYON VE AR-GE’YLE BÜYÜYORUZ

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, törende yaptığı konuşmada inovasyon, Ar-Ge ve teknolojik yatırımların Tosçelik’in bugünlere gelmesinde en etkili unsur olduğunun altını çizerken, “Kurulduğumuz günden bu yana hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarda, Türkiye ekonomisinin geleceğine katkıda bulunmayı ilke edindik. Bugün geldiğimiz noktada da dünyada üç farklı kıtada üretim yapan Tosçelik’in Türkiye’nin küresel demir çelik üreticisi haline geldiğini görmekten de büyük gurur duyuyoruz. Bu başarıda en büyük pay sahibi ise tabii ki çalışanlarımız. Bu vesileyle sayıları 10 bini aşan çalışanlarımızla birlikte bizlere güvenen müşterilerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar