28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Acıbadem Sağlık Hizmetlerinde Yine Birinci!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acıbadem Sağlık Hizmetlerinde Yine Birinci!
Abone ol
Bu yıl ikincisi açıklanan TİM’in 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın sonuçlarına göre, sağlık sektöründe Acıbadem yine birinci oldu.

Bu yıl ikincisi açıklanan TİM’in 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın sonuçlarına göre, sağlık sektöründe Acıbadem yine birinci oldu. 4 ülkede, 21 hastane ve 16 Tıp merkezi ile hizmet veren Acıbadem, 38 Healtpoint noktası ile 22 farklı ülke ve 34 şehirde, ülkemizin ve Acıbadem’in bayrağını dalgalandırıyor.

Acıbadem Sağlık Grubu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından ikincisi düzenlenen 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın sağlık kategorisinde yine lider oldu. Geçen yıl ilk kez yapılan bu araştırmada, Acıbadem, sağlık kategorisinde birinci olmuştu. Düzenlenen törenle ödüllerin dağıtıldığı gecede, Acıbadem Sağlık Grubu adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Rasim Topuz, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın elinden aldı.

Acıbadem’in başarısı devam ediyor

Acıbadem olarak iki yıl üst üste birincilik ödülü almaktan gurur duyduklarını söyleyen Rasim Topuz, şunları söyledi:

“Acıbadem bir dünya markası. Türkiye ile birlikte, Makedonya, Bulgaristan ve Hollanda olmak üzere 4 ülkede, 21 hastane ve 16 Tıp merkezi ile hizmet veriyoruz. Yurtdışında temsilcilik ofisi olarak hizmet verdiğimiz 38 Healtpoint noktamız var. 22 farklı ülke ve 34 şehirde, ülkemizin ve Acıbadem’in bayrağını dalgalandırıyoruz. Dünyanın çeşitli ülkelerinden ve kültürlerinden yabancı misafirlerimiz geliyor. Onları, 16 farklı dilde hizmet veren hasta danışmanlarımız ile havalimanında karşılıyoruz ve tüm seyahatleri boyunca onlara eşlik ediyoruz.”

Bu ülkelerde ve bölgelerde, uluslararası düzeyde kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam ettiklerini ve dünya üzerinde daha fazla bölgeyi, Acıbadem kalitesiyle tanıştırmak için projelerine devam ettiklerini belirten Rasim Topuz; “Acıbadem, sağlık turizminde ülkemizin en büyük oyuncusu. Gerek yurt içinde gerekse yurtdışında yaptığımız yatırımlar, daha çok yabancı hastaya ulaşmamızı sağlıyor. Yurtdışındaki hastanelerimiz ve yabancı hastalardan elde ettiğimiz gelir, toplam ciromuzun yüzde 25’ini oluşturuyor. Gelecek yıllarda bu oranı en az yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz” diyerek, Acıbadem’in gelecek yıl da hizmet ihracatçısı ödülüne aday olduğunun sinyalini verdi.

İtici gücümüz; mükemmeliyet tutkusu

1991 yılında ilk hastanesiyle başlayan sağlık yolculuğunda, bir Türk markasını dünya markası yapma yolunda büyük başarılar elde eden Acıbadem Sağlık Grubu’nun bu başarılarındaki en büyük itici gücünün mükemmellik tutkusu ve büyük resmi görme arzusu olduğunu belirten Rasim Topuz, şunları söyledi:

“Sağlık alanında en büyük hizmet ihracatçısı olma başarımızın ardındaki itici güç, mükemmeliyet tutkumuzdur. Sağlık gibi hassas bir alanda, mükemmelliğe ulaşmak ve daha çok insana şifa sunmak için çalışıyoruz. Bu tutkunun yanı sıra büyük resmi görme isteği de bizi başarıya götüren önemli faktörlerden biri. Sağlığın her alanında hizmet verebilecek entegre bir sağlık modeli geliştirdik. Bu model, Acıbadem’in dünyaya tanıttığı dolayısıyla örnek aldığı bir modeldir. Bu sayede kendi ekosistemimizi yarattık; inovatif, nitelikli ve verimli hizmet ürettik. Dolayısıyla başarı da kendiliğinden geldi.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar