28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

Pera House

Pera House
  • Firma Adı: Pera House
  • Yetkili: Kaan Tatar
  • Telefon: 0850 588 96 66
  • Faks: 0850 588 96 66
  • Web: www.peratinyhouse.com
  • Mail: [email protected]
  • Şehir: İstanbul
  • İlçe: Sultanbeyli
  • Adres: Abdurrahman Gazi Mah. Belediye Cad. No:5 Sultanbeyli / İSTANBUL

Tiny house Türkiye’de gün geçtikçe daha fazla popülerleşiyor. Hem farklı tesisler oluşmaya başladı hem de farklı üreticiler pazara dahil oldu.

Kullanıcılar olarak çok fazla ürün satın alıyoruz ancak nasıl bir tesiste hangi şartlarda bu ürünlerin üretildiğini bilmiyoruz.

Pera house olarak, tiny house ürünlerimizin üretim sahasındaki şeffaflığını, kullandığımızı malzemeleri bu videoda sizlerle paylaşıyoruz.

Bu videoları kurumsal sayfamızda inceleyebilirsiniz. Tiny house evler diğer mobil yapılardan ayıran özelliği ise kullanıcısına her yerde ev konforu yaşatması.

Karavan ve çadırla karşılaştırıldığında tiny house ev modelleri hem sağlam yapıları hem de donanımları ile ön plana çıkıyor.

Örneğin bir tiny house evde mutfak evyesi, tuvalet ve yatak evinizde kullandığınızla aynı kalitede ve ağırlıktadır.

Üstelik arzu ederseniz küçük eviniz klima, bulaşık makinesi, fırın gibi konfor unsurlarını da içinde barındırır. Yani ıssız doğanın ortasında da olsam konforumdan taviz veremem diyenler için ideal.

Tiny house mobil ev modelleri ilk bakışta yazın kullanılacak bir araç gibi algılansa da güçlü izolasyonları ve iklimlendirme donanımları ile kışın da kullanıma uygun.

Yazın güneyde dilediğiniz bir yazlık kasabada konumlandıracağınız tiny house eviniz ile yazı en keyifli şekilde yaşayabilir; kışın ise evinizi şehirdeki işinize yakın ormanlık bir bölgede park edebilirsiniz.


Bu sayedekısa bir araba yolcuğu ile kendi orman evinizde yorgunluk kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Tiny house alırken dikkat edilmesi gereken hususların başında evinizi konumlandıracağınız yerdeki altyapı durumu geliyor.

Genel şehir elektrik ve su şebekesine bağlı olarak kullanımları yaygın olmakla beraber tiny house ev modellerinden seçeceğiniz donanım paketine bağlı olarak kendi kendine yetme özelliği de bulunabiliyor.

Günlük enerji ihtiyacını güneş panelleriyle sağlayandan, tuvaletin atık maddelerinden gübre üreten makinelere kadar teknolojinin sınırı yok.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar