20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yeni eğitim yılında daha güçlü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni eğitim yılında daha güçlü!
Abone ol
İstanbul Rumeli Üniversitesi yeni fakülte ve bölümleriyle 2019-2020 eğitim yılına daha güçlü giriyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi yeni fakülte ve bölümleriyle 2019-2020 eğitim yılına daha güçlü giriyor.

Spor Bilimleri Fakültesi’ni hizmete açan üniversite, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesine de iki yeni program ekledi.

Yeni programlar ‘’Acil durum ve afet yönetimi’’ ile ‘’Evde bakım hizmetleri’’ olacak. 

Yeni açılan Spor Bilimleri Fakültesi ile ilgili olarak İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr.Tamer Dodurka ‘’ Dünyanın en önemli sosyal olgularından biri olan sporu bünyemize kattık.

Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Üniversiteler Spor Ligi gibi ulusal ve uluslararası spor birliklerinin üyesi olan üniversitemiz de Spor Bilimleri Fakültesini yeni eğitim yılında hizmete açıyoruz. Fakültemiz bünyesinde; lisans düzeyinde Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği olmak üzere üç bölüm bulunuyor.

Hedefimiz öğrencilerimizin spor alanında, dünyadaki gelişmeleri takip edebilecek bilgiye sahip olmaları ve kazanımlar ile gelecek nesillerin ihtiyaçlarını öngörebilme vizyonuna sahip olmalarıdır’’ dedi.

İçerenköy tesislerinde 12-14 Temmuz tarihleri arasından özel yetenek sınavı ile öğrenci elemelerini yaptıklarını söyleyen Dodurka ‘’Spora gönül veren tüm gençlerimizi aramızda görmekten onur duyduk’’ dedi. 

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİHAKKINDA:
İstanbul Rumeli Üniversitesi, 23 Nisan 2015 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir.

Toplumun ihtiyacı olan bilim insanlarını ülkeye kazandırmak; bilgili, çağdaş, donanımlı, deneyimli, topluma yararlı, araştırmacı gençler yetiştirmeyi hedefleyen bir yüksek eğitim kurumu ve mükemmeliyet merkezi olma amacını taşımaktadır.

İstanbul Rumeli Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında 4 Fakültede 13 Bölüm, 1 Yüksekokul, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bağlı 14 Program, Meslek Yüksekokuluna bağlı 11 Program, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı 2 bölümde eğitim vermektedir.

2020- 2021 eğitim öğretim yılında  Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesi’nin açılması planlanmaktadır.

 


 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar