19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

“Osmaniye’de Doğa Rüzgarı Esiyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Osmaniye’de Doğa Rüzgarı Esiyor”
Abone ol
Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle’nin önderliğinde Osmaniye Doğa Koleji’nde gerçekleşen basın toplantısına, Osmaniye Kurucusu Serhat Körlü ile Doğa Koleji üst düzey yöneticileri ve Osmaniye kampüs müdürleri katıldı. 

Doğa KolejiGenel MüdürüAli Rıza Lüle’nin önderliğinde OsmaniyeDoğa Koleji’nde gerçekleşen basın toplantısına, Osmaniye KurucusuSerhat Körlü ile Doğa Koleji üst düzey yöneticileri ve Osmaniye kampüs müdürleri katıldı. 

Doğa Koleji Anadolu’da bulunan tüm okullarında başarılarıyla adından söz ettiriyor. Osmaniye’de de Doğa Koleji rüzgarı esmeye devam diyor.

Doğa Koleji, geliştirdiği eğitim metotları, öğrencilerinin  elde ettikleri yüksek akademik başarılar ve  dünya çapında aldığı ödüllerle başarı yolunda hız kesmiyor.



Doğa Koleji, 110 kampüs , 82 bin  öğrenci, 8.000 öğretmen ve 11.000 çalışanıyla Eğitimin Türkiye’deki  lideri  unvanını sürdürüyor.  Kendine özgü eğitim metotlarıyla eğitimde Türkiye’ye adeta öncü olup çığır açan kurum, eğitim sisteminde farklılık yaratarak, geliştirdiği  eğitim modellerini de dünyaya sunmaktadır.

Doğa Koleji akademik başarısı, yabancı dili, kodlama ve robotik eğitim metodu, sanat, spor ve sosyal faaliyet alanlarındaki başarısı ile yüzde 15 büyüyerek başarı grafiğini yükseltiyor. 

Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlamaya, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmeye devam etmektedir.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, eğitim kalitesi, akademik başarıları ve geliştirdiği yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yön verdiklerini belirterek,  yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve topluma değer kattıklarını vurguluyor.

Lüle Doğa Koleji’nin büyümesinin  sırrını  akademik başarı, yabancı dil eğitimi, 3S ( sanat, spor, sosyal faaliyet), burs imkanları, akademik ve yönetim kadrosunun profesyonelliği olarak açıkladı. 

Doğa’ya özgü eğitim metotları ile öğrenciler yüksek akademik başarı elde ediyor
Doğa Koleji çocuğun var olan potansiyelini, yetenekleri doğrultusunda kullanmasına izin verirken eştiler arasında geride kalmayıp tam tersine önde olmasına özen gösteriyor. Doğa Koleji Talim Terbiye Kurulu onaylı  müfredatını yazarak öğrencilerine öğrenme kolaylığı sağlıyor. Ekoloji t-MBA gibi tamamen Doğa Koleji tarafından hazırlanan programlar etkili bir şekilde uygulanarak öğrenciler akademik başarı elde ediyor. Eğitim içeriği, öğretmen seçimi, akademik başarı hususunda Türkiye’de hiçbir okullarını birbirinden ayırmadıklarını dile getiren Lüle,  “Öğrencilerimiz her yıl ortaokul ve lise sınavlarında Türkiye çapında başarılara imza atarak, ödüller kazanıyor. Böylelikle de akademik başarımız taçlanmış oluyor” dedi. Osmaniyeli öğrencilerine de aynı hizmette eğitim verdiklerini, başarılı olduklarını dile getiren Lüle, Anadolu’da bulunan her öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi. 



“Amacımız Dünya Vatandaşı Yetiştirmek”
 Lüle, İngilizce eğitimin önemine dikkat çekerek, “Üretim malzemelerine sahip olmanın ilk koşulu İngilizce dilinden geçer. Dünyaya entegre olmak için İngilizceyi öğrencilerimize çok iyi öğretmemiz şart” dedi. Yabancı dil ders saatlerinin diğer eğitim kurumlarına göre  oldukça fazla olduğunu belirten Lüle, kitapların kurum içerisinde hazırlandığını ve her yıl güncellendiğini belirtti.

Yabancı dili çok iyi bir eğitim müfredatı ile öğrettiklerini ve bu şekilde dünya ile entegre gençler yetiştirdiklerini vurgulayan Ali Rıza Lüle, eğitimde yeniliği yakalamayı başardıklarını dile getirdi.

  “Burs Herkesin Hakkı”
Lüle, Doğa Koleji’nin başarıyı ve başarıları görmezden gelmeyerek bursluluk sınavları düzenlediklerini söyleyerek,  %100'e varan burs imkanları tanıdıklarını dile getirdi. Bursluluk sınavının ise 13 Ocak’ta yapılacağını vurgulayan Lüle,  Bursluluk sınavına 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceğini başvurunun 12 Ocak’ta sonlanacağı ve öğrencilerin web sayfasından başvuru yapmaları gerektiğini belirtti.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar