20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Osmaniye Korku Ata Üniversitesi, mezunlarını uğurladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Korku Ata Üniversitesi, mezunlarını uğurladı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 2015-2016 yılı mezunları törenle diplomalarını aldı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 2015-2016 yılı mezunları törenle diplomalarını aldı.

Mezuniyet töreni, Karacaoğlan Yerleşkesi OKÜ Stadyumda gerçekleştirildi.

Ön lisans, lisans ve yüksek lisans programlarından mezun olan binlerce öğrenci, ailelerin de katıldığı tören sonrasında mezuniyetlerini kutladı.

Stadyuma sığmayan kalabalık, stadyum çevresinden töreni izledi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'nın ev sahipliğinde, Osmaniye Valisi Kerem Al'ında katıldığı programda öğrenciler adına konuşmayı İİBF Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Kamer Yıldız gerçekleştirdi.

Yıldız konuşmasında, "Üniversitemiz yeni açılan ve açılmaya devam edecek olan bölümlerle Türkiye’nin gözde üniversitelerinden biri olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Bizden sonra mezun olacak olan arkadaşlarımız eminim çok daha iyi şartlarda eğitimlerini tamamlayacaklardır. Arkadaşlarımın da kendilerine sunulan bu fırsatları iyi değerlendirmelerini diliyorum." diye konuştu.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca da, "Bugün hem 2 yıllık Meslek Yüksekokullarından ve 4 yıllık Fakültelerimizden mezun verirken, hem de Fen ve Sosyal Bilimler Enstitülerinde eğitimlerini başarıyla tamamlayan Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerimizi mezun ediyoruz. Bundan sonraki dönemlerde, doktora ve 4 yıllık yüksekokul mezunlarımız da, bu tabloda yerlerini alarak sevincimizi arttıracaklardır. Mesleki anlamda verdiğimiz eğitim, çağın ihtiyaçlarına uygun programlar ve bölümler, genç ve dinamik akademisyen kadromuz, aidiyet duygusunu özümsemiş idari kadromuz ile OKÜ, tercih edilen bir Üniversite olmaya devam edecek." dedi.

Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin fiziki yapılanması başta olmak üzere dikkat çeken bir üniversite olduğunu belirterek, bu başarı da emeği geçen ve başarının mimarı olan Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Vali Kerem Al, konuşmasının sonunda OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’ya Kurucu Rektör olarak yapmış olduğu güzel hizmetlerin anısına bir plaket takdim etti.

Tören, OKÜ Fakülteleri ve Meslek Yüksekokullarından başarıyla mezun olan öğrencilere, tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarından mezun olan öğrencilere, öğrenim hayatları boyunca sosyal, kültürel ve sportif alanda OKÜ’yü temsil eden öğrencilere, zorluklara karşı başarılı bir şekilde mezun olmayı başaran özel öğrencimize başarı belgeleri ve hediyelerin takdim edilmesi ile devam etti. Törenin sonunda Osmaniye Valisi Kerem Al ve OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca’nın da öğrencilerin coşkusuna ortak olduğu kep atma töreni gerçekleştirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar