19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5954
EURO34.7685
ALTIN2497.1

OKÜ’de “Sektörden Kampüse’19” programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de “Sektörden Kampüse’19” programı
Abone ol
OKÜ Kulüplerinden IEEE Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Sektörden Kampüse programını bu yıl Sektörden Kampüse’19 başlığı altında Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yaptı.
OKÜ Kulüplerinden IEEE Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Sektörden Kampüse programını bu yıl Sektörden Kampüse’19 başlığı altında Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde yaptı.
 
Düzenlenen Sektörden Kampüse’19 başlıklı etkinliğe başta OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Coşkun, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Susran Erkan Eroğlu, Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Behçet Dündar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ergün Kara, Osmaniye Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Loğoğlu, Üniversitenin Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşcan, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, Üniversitemiz öğrencileri ve sektör temsilcileri katıldı.
 
IEEE’nin Dünyanın en büyük teknik meslek örgütü olduğunu belirterek IEEE’nin kuruluşundan ve faaliyetlerinden bahsederek Sektörden Kampüse’19’un açılış konuşmasını yapan IEEE Kulübü Başkanı Emre Özdemir, “Sektörden Kampüse öğrencilerin iş hayatında karşılaşacakları zorlukları öngörerek çözüm yolu aramayı ve geliştirmeyi hedefliyor.” dedi.
 
Kısa bir konuşma yapan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kariyer programlarına yıllardır ev sahipliği yaptıklarını bu işe değer verdiklerini ifade ederek “Öğrencilerimizin bu işi ele alması sahiplenmesi ve böylesi güzel programlara imza atmaları bizleri açıkçası gururlandırıyor. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.  

İki gün süren Sektörden Kampüse’19’da, 19 Şubat 2019 Salı günü İSKEN Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.’den İnsan Kaynakları Şafi Özlem Öztürk ve Kontrol Sistemleri Mühendisi Mahmut Kiriktir,
Kariyer.net ’ten Etkinlik Yönetimi Takım Lideri Bahtiyar Gencora, T.C. Cumhurbaşkanlığı Bilişim Uzmanı / Mühendis Buğra Ayan ve SIEMENS’ten Otomasyon Mühendisi Ahmet Altaş, Elektik ve Elektronik Mühendisi Veli Can Yeşil sunumlarını yaparken 20 Şubat 2019 Çarşamba günü “KOEM Elektronik Yazılım’dan Gömülü Sistemler Uzmanı Emre Konca, Tosyalı Holding ’ten İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Ayvataş, OTOMOFİS’ten kurucu Dr. Metin Özşahin, TEKYAZ’dan Uygulama Mühendisi Emre Baltacıoğlu ve TEMSA’dan Ar-Ge Direktörü Serkan Mezarcıoğlu sunum yaptı. 

Sunum yapan konuşmacılara günün anısına hazırlanan plaket ve katılım belgeleri IEEE Kulübü üyeleri tarafından verildi.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar