19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3396
EURO35.1912
ALTIN2245.1

OKÜ'de 'İdari Birimler Oryantasyonu' düzenlendi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'de 'İdari Birimler Oryantasyonu' düzenlendi.
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (DHA) eğitime yeni başlayan öğrenciler için 'İdari Birimler Oryantasyonu' etkinliği düzenlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde eğitime yeni başlayan öğrenciler için ' İdari Birimler Oryantasyonu ' etkinliği düzenlendi.

15 Temmuz Şehitler Amfisi'nde ki etkinliğe Rektör Prof. Dr. Murat Türk, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Öcal, Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir Uludağ, Dış İlişkiler ve Erasmus Kurum Koordinatörü, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serpil Uçar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Necati Gök, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy, Psikolog Bahar Yalçınkaya ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

Açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Murat Türk, 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin ve İdari Birimler Oryantasyon programının hayırlara vesile olmasını diledi.

Rektör Türk, 730 personel ve 14 bin 300 öğrencisi olan genç bir üniversite olduklarını belirterek, "İşimiz her geçen gün zorlaşıyor. Ama işimizi öğrencilerimizin, İdari ve Akademik Birimlerin başındaki isimler ile en iyi şekilde yapmak. Derdimiz öğrencilerimize en iyisini sunmak. Oryantasyon programı öğrencilerin üniversitemize alışma ve uyum konusunda büyük kolaylıklar sağlayacak ve bizlerde işimizi en iyi şekilde yapmış olacağız." diye konuştu. 

İdari Birimler Oryantasyonunda Bilgi İşlem Daire Başkanı Kadir Uludağ, Dış İlişkiler ve Erasmus Kurum Koordinatörü Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serpil Uçar, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Necati Gök, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adına ise Psikolog Bahar Yalçınkaya sunum yaptı.

Sunumların ardından öğrencilerin merak ettikleri sorular katılımcılar tarafından cevaplandırıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar