25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4852
EURO34.9493
ALTIN2436.0

OKÜ'de '1. Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Konferansı' yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'de '1. Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Konferansı' yapıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, 1. Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi konferansı düzenlendi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, 1. Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi konferansı düzenlendi.

Üniversitede ilk kez düzenleniyor olmasından dolayı büyük önem taşıyan konferansta, İngilizce Öğretim Teknikleri, Uygulamalı Dilbilim, Mesleki Gelişim, E-Öğrenme, Söylem Analizi, Müfredat - İzlence Tasarımı, Özel Amaçlı İngilizce ve Çeviri bilim gibi temalarda sunumlar gerçekleşti.

Konferansa konuşmacı olarak Türkiye'nin değişik üniversitelerden akademisyenler ve çok sayıda İngilizce öğretmeni katıldı.



Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Ceyhun Yükselir, TIC Konferansı'nı her yıl düzenlemeyi planladıklarını belirterek, "Konferansta sunulan makaleler referanslı dergilerde yayımlanacak. Ayrıca International Online Journal of Teachers in Collaboration (TIC) adındaki Online dergi çalışmamızda da önemli bir ilerleme kaydettik. Gelecek yıllarda düzenleyeceğimiz konferanslarda sunulan bildiri ve makaleleri kendi dergimizde yayımlayacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. OKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, İngiliz Dili Eğitimi alanında çalışan akademisyenler ile ilimizde görev yapmakta olan İngilizce öğretmenlerini buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca da Türkiye'nin en genç üniversitelerinden birisi olan OKÜ'nün akademik çalışma ve toplantılara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ve bu desteğin devam edeceğini vurgulayarak, başta Konferans Düzenleme Komitesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ceyhun Yükselir olmak üzere Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarına teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar