19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

Milli Eğitim Müdürü Çelik’ten karne mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Müdürü Çelik’ten karne mesajı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla mesaj yayınladı.

Osmaniyeİl Milli Eğitim MüdürüRamazan Çelik, 2017-2018Eğitim Öğretim yılının tamamlanması dolayısıyla mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çelik; “Değerli eğitim yöneticilerimiz, Öğretmenlerimiz,  saygıdeğer veliler ve sevgili öğrenciler” başlıklı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Başarılı bir eğitim – öğretim yılını daha güzel anılarla geride bıraktık. Okullarımız çeşitli alanlarda çok önemli başarılar elde ettiler; Tüm bu başarılarda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
 
Sevgili öğrenciler;
Başarılı olmak sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamını taşımamaktadır. Sporda, sanatta ve kültürel alanda gösterdiğiniz her türlü kazanımınız başarılı olmanın bir başka biçimidir. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, mutlu bireyler olarak yetişmeniz içindir. Tatilinizi ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak, değerlendirmenizi öneriyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli Velilerimiz;
 Öğrencilerimizin başarısı aynı zamanda sizlerin başarısı demektir.  Sizlerin en değerli varlığınız ve canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınızın karnelerindeki başarı ve başarısızlığı değerlendirirken karnenin, çocuğunuzun bir yıl boyunca derslerde gösterdiği performans ve çalışmanın sadece göstergesi olduğunu unutmayınız. Her anne ve baba, çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun saygın, başarılı ve yararlı bir ferdi olması için büyük çabalar harcayarak ve özveride bulunarak tüm imkânlarını seferber etmektedir. Çocuklarımızla daha fazla ilgilenmeli, birlikte zaman geçirmeli, birlikte kitap okumalı ve onları anlamaya çalışmalıyız. Sevgi, şefkat ve ilgiyle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. İlimizde başarıyı daha da artırmak için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz kadar, sizlerin de desteği gerekmektedir. Bugüne kadar eğitime sağlamış olduğunuz katkılar için teşekkür eder, başarılar dilerim.
 
Unutmayalım! Hiçbir karne çocuklarımızdan daha değerli olamaz.
Değerli Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz;
Bilgiden bilgi üreten, düşünen,  sorgulayan, eleştiren nesil yetiştirme görevinizi bu eğitim öğretim yılında da en iyi şekilde yaptığınız kanaatindeyim.

Eğitimde feda edilecek tek bir çocuğumuzun dahi olmadığı, her çocuğumuzun farklı özelliklere sahip olduğu bilinci içerisinde, çocuklarımızın bireysel farklılıklarını dikkate alarak, yetiştirmek için gösterdiğiniz çabanın hiçbir değerle ölçülemeyeceği aşikârdır. Bir çocuğun dahi feda edilemeyeceği inancıyla yürüttüğünüz bu kutsal çabadan dolayı sizlere teşekkür ederim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, önümüzdeki Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm eğitim camiasının ve milletimizin bayramını en içten duygularımla kutlar, hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.” 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar