19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

MEM Çelik’ten Karne mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEM Çelik’ten Karne mesajı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, 1. dönem sonu karne mesajı yayınladı.

Osmaniyeİl Milli Eğitim MüdürüRamazan Çelik, 1. dönem sonu karnemesajı yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü mesajında şu görüşlere yer verdi: 
“2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini 412 okulumuzda 7411 öğretmenimizin rehberliğinde, eğitimlerini sürdüren 125000 öğrencimiz ile tamamlıyoruz.
Hiç eskimeyen bir telaşla karne sevinci, üzüntüsü ve heyecanının yaşandığına tanık olacağız.  Önemli olan bu günde,  çocukların bu telaşına ortak olmak, heyecanlarını paylaşmak ve “karneni getir bakalım” yerine  “karnemizi getir bakalım!”  diyerek sorumluluğun ailede herkese ait olduğu mesajını çocuklarımıza verme zamanıdır.

Değerli Velilerimiz,
Karnelerde yer alan notlar yalnız öğrencilerin durumunu değil, genel olarak hepimizin eğitimdeki çabalarını gösterir. Bu sebeple düşük notlardan sadece öğrencilerimizi sorumlu tutmak, çözüme ulaşmak yerine sorunun devamına yol açar. Kaldı ki karnelerdeki rakamsal ifadeler öğrencinin akademik başarısı hakkında bilgi verebilir ancak bütüncül olarak öğrencinin başarısı ya da başarısızlığı anlamına gelmez. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız.
Çocuklarımızı hoşgörü, sevgi ve sabırla değerlendirdiğinizde notlarının zamanla yükseldiğini göreceksiniz. Çocuklarımızla yakından ilgilenerek onlara gereken desteği ve güveni verdiğiniz takdirde hayatta daha başarılı olacaklardır. Eğitimde, bazen karşımıza çıkacak sorunlarla yılmadan, sabırla yol alarak başarılı olabiliriz.

Sevgili Öğrenciler,
Sabırsızlıkla beklediğiniz karnelerinizi alıyorsunuz. Elinizden geleni yapmak için bir dönem boyunca büyük gayret sarf ettiniz. Her birinizi gayretinizden ve başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutluyorum. Karnenizdeki notlarınız size dair bilgiler verebilir fakat tamamen sizi tanımlamaya yetmez. Yapabileceklerinizi, yeteneklerinizi en iyi bilen sizlersiniz. Derslerden yüksek ya da düşük not almış olabilirsiniz. Sonuç ne olursa olsun, hayata dair umudunuzu, cesaretinizi; başarıya olan inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hiç yitirmeyin. Kendi zaferinize ulaştıracak olan güç burada gizlidir. Bu yolda bizler, öğretmenleriniz ve aileniz her zaman yanınızda olacağız.

Kıymetli Meslektaşlarım,
Geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz size aittir. Yorucu ama en az onun kadar mutluluk veren bir mesleği icra ediyorsunuz. Öğrencilerinizin bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek, kendini ifade edebilen, sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olabilmeleri için bir dönem boyunca yoğun bir şekilde emek verdiniz. Bu sorumluluğunun farkında olarak görev yapan siz saygıdeğer öğretmenlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle il genelinde bir eğitim öğretim döneminin daha sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasında büyük desteği olan başta Sayın Valimiz Ömer Faruk COŞKUN´a , İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, okul müdürü ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve eğitim personelimize teşekkür ediyorum.

Tüm eğitim camiamızın sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmesini diliyor, saygılar sunuyorum.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar