19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3415
EURO35.1222
ALTIN2238.7

İngilizce Dil eğitim sistemi ödül töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İngilizce Dil eğitim sistemi ödül töreni
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde DynEd İngilizce Dil eğitim sistemi ödül töreni düzenlendi.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde DynEd İngilizce Dil eğitim sistemiödül töreni düzenlendi.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda  düzenlenen DynEd İngilizce Dil Eğitim sistemi ödül törenine; İl Milli Eğitim müdürü Ramazan Çelik, Temel Eğitim Şube Müdürü ve DynEd İl Koordinatörü Saffet Sarıdağ, il koordinatör yardımcısı, her ilçeden en aktif kullanımı gerçekleştiren okulların müdürleri, DynEd ödül sınavında dereceye giren öğrenciler ve İngilizce öğretmenleri katıldı.



İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik törende yaptığı konuşmasında; “Yabancı dil öğrenmek gerekli ve önemlidir. Dili aktif şekilde kullanmak için de her yöntem ve materyal faydalıdır. Günümüz çocukları teknoloji ile iç içe olması ve DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi’nin de teknolojik bir materyal olması münasebetiyle eğitim ve öğretim için oldukça faydalıdır. Dereceye giren öğrencilerimize, uygulamaya emek veren tüm okullarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

DynEd İngilizce Dil Eğitim Sisteminde sene boyu özverili çalışmalarıyla tüm öğrencilerinin sistemi aktif ve verimli kullanmalarını sağlayan Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu İngilizce öğretmeni  Yasemin Öner’e, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, TOBB Fen Lisesi, Toprakkale Tüysüz Ortaokulu, Bahçe Cansan Ortaokulu, Sumbas İmam Hatip Ortaokulu ve Kadirli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürlerine plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Ayrıca DynEd ödül sınavında dereceye giren Kadirli Ortaokulu öğrencisi Emine Akkoç’a, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi İclal Zeynep Özer’e ve 80.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Bengisu Yengin’e  İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından hediyeleri verildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar