19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

İl Milli Eğitim Müdürü Albak, görevine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Milli Eğitim Müdürü Albak, görevine başladı
Abone ol
Osmaniye'de Ramazan Çelik'in yerine İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Aydın Albak, görevine başladı.

Osmaniye'de Ramazan Çelik'in yerine İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Aydın Albak, görevine başladı.

Müdür Albak, yayımladığı mesajında, bugün itibarıyla göreve başlamış bulunmakta olduğunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Osmaniye’ye geldiği tarih olan 16 Ocak’ta göreve başlamış olmam da benim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur." dedi. 

Müdür Albak, kaleler ve şehitler şehri Osmaniye'de göreve başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirttiği açıklamasında, "Birliğin ve dirliğin sembolü Osmaniye’nin öneminin farkındayım.

Bugüne kadar Osmaniye’de görev yapmış İl Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyorum.

Onların bugüne kadar Osmaniye’mize yaptıkları hizmetlerin takdire şayan olduğunu, hizmet aşkıyla başlattıkları çalışmaların, eğitimin daha da kaliteli hale getirilmesi için Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesindeki hedefleri doğrultusunda devam edeceğinin bilinmesini isterim." dedi.

23 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la birlikte açıklanan "2023 Eğitim Vizyonu"nun geleceğe olan umutları daha da artırdığını vurgulayan Albak şunları kaydetti: "21. Yüzyılın Türk yüzyılı olacağına inancımız tamdır.

Bu anlayışla bilimsel bilgiyle donanmış, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi, teknolojiyi yönetebilen ve üretebilen, özgün düşünebilme becerisi olan bununla birlikte milli ve manevi duyguları özümseyen bireyler yetiştirmek zorunluluğumuzdur.

21. Yüzyılda bu dönüşümü gerçekleştirmek, gelecek nesillere olan borcumuzdur. Osmaniye’mizde eğitimin bütün paydaşları olarak birlik ve beraberlik içinde sevgi anlayışıyla hizmet etmek düsturumuz olacaktır.

Görev sürem boyunca, öğretmen ve idarecilerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli yöneticilerinin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının ve tüm halkımızın, Osmaniye’yi bir adım daha öteye taşıma adına bana destek olacaklarına inanıyor, şahsım ve ailem adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar