20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

ENERMER tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ENERMER tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor!
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Enerji eğitim- etüt uygulama ve araştırma merkezi (ENERMER), İstanbul’da gerçekleşen fuarda stant açtı.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi, Enerji eğitim- etüt uygulama ve araştırma merkezi (ENERMER), İstanbul’da gerçekleşen fuarda stant açtı.

OKÜ, Enerji eğitim- etüt uygulama ve araştırma merkezi (Enermer),

28-30 Mayıs 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen,  Enerji ve Enerji Verimliliği konusunda Türkiye'nin en büyük ve en önemli etkinliklerinden biri olan Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın (ICCI 2019) 25.’sine katılarak stant açtı.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ın da katıldığı ve üç gün süren fuar sırasında ENERMER standının büyük ilgi gördüğünü söyleyen ENERMER Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, standı ziyaret eden ziyaretçilere merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verildiğini aktardı. 

Hürdoğan; “Türkiye’de yapılan önemli organizasyonlardan biri olan ICCI 2019, Merkezin ve OKÜ’nün  tanıtımının yapılması anlamında çok verimli geçmiştir. Tanıtım çalışmalarına ilerleyen süreçte de devam edilecektir” dedi.

ENERMER, ayrıca OKÜ’nün  ve merkezin tanıtım faaliyetleri kapsamında, 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilen ve ENERMER’in ana sponsorları arasında yer aldığı 4. Uluslararası Akdeniz Bilim ve Mühendislik Kongresi (IMSEC 2019)’ne de katıldı.

Üç gün süren konferans sırasında standı ziyaret eden akademisyen ve özel sektör temsilcilerine merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Konferans kapsamında yapılan sunumlar ile OKÜ’de enerji konusunda şu ana kadar gerçekleştirilen tüm faaliyetler hakkında katılımcılara bilgiler aktarılmış ve OKÜ’nün enerji konusunda bölgede çok önemli bir konumda olduğunu vurgulandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar