19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4

Vali Kerem Al, Düziçi’nde köyleri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Düziçi’nde köyleri ziyaret etti
Abone ol
Vali Kerem Al, Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki köylere ziyaret gerçekleştirdi.
Vali Kerem Al, Osmaniye’nin Düziçi ilçesindeki köylere ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Kerem Al,  beraberinde Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz ile birlikte ilçeye giden Vali Kerem Al, Düziçi’nin Karagedik köyünde Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve köy sakinleri tarafından karşılandı.
 
VALİ AL, KARAGEDİK KÖYÜNDE KARAGEDİK, YAZLAMAZLI VE SELVERLER KÖYLERİNİN SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
Karşılamanın ardından Vali Kerem Al, Karagedik, Yazlamazlı ve Selverler köylerinde ikamet eden köy sakinleri ile Şehit Uzman Jandarma Fatih Gökşen İlkokulu bahçesinde bir araya geldi.  Zaman zaman ilçe ve köy ziyaretlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Kerem Al, bugün köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinlemek ve iletilen sorunlara imkânlar ölçüsünde çözüm bulmak için köyü ziyaret ettiklerini söyledi.
Köy Muhtarından köy hakkında bilgi alan Vali Kerem Al, daha sonra köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen tüm sorun ve taleplerin not alındığını ve gerekli değerlendirmelerin yapılacağını ifade eden Vali Al, en acil olanlar öncelikli olmak üzere çözülmesi için çalışılacağını kaydetti. Vali Kerem Al, Karagedik köyü ilkokuluna adı verilen Şehit Uzman Çavuş Fatih Gökşen’in babası ile de görüşerek, Şehidimize rahmet, ailesine de sabır dileklerini iletti.

VALİ AL, ÇERÇİOĞLU KÖYÜNDE
Vali Kerem Al, programın devamında Düziçi ilçesine bağlı Çerçioğlu Köyünü ziyaret ederek köy sakinleri ile bir araya geldi. Köyün girişinde muhtar ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Kerem Al, köy muhtarından köyün nüfus, ekonomik ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Al, sorun ve taleplerini dinledi.

Sohbet sırasında köy sakinleri Vali Al’a çeşitli konulardaki dileklerini ilettiler. Köylerine ilk kez bir Vali’nin geldiğini ifade eden köy sakinleri, Vali Kerem Al’a kendilerini köylerinde ziyaret ettiği için teşekkür ettiler.

Vali Kerem Al, kendisine iletilen tüm sorunların ve taleplerin değerlendirilmeye alınacağını ifade ederek, sorunların çözülmesi, taleplerin karşılanmasına çalışılacağını kaydetti.

Vali Al, ziyaretinin sonunda inşaatı devam etmekte olan Köy Camiinde incelemelerde bulundu. İnşaat hakkında bilgi alan Vali Al, daha sonra köyün Mesire Alanında incelemelerde bulundu.
 
VALİ KEREM AL, PİRSULTANLI KÖYÜNDE PİRSULTANLI, GÜZELYURT VE GÜMÜŞ KÖYÜ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Al’ın köy ziyaretlerinin son durağı Pirsultanlı Köyü oldu. Köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Kerem Al, Köy meydanında Pirsultanlı, Güzelyurt ve Gümüş Köylerinde ikamet eden köy sakinleri ile bir araya geldi.

İlk olarak köy muhtarından köy hakkında bilgi alan Vali Kerem Al, daha sonra köy sakinlerini dinledi.

Tüm talep ve sorunları dinleyen Vali Kerem Al, acil olan sorunlar öncelikli olmak üzere tüm taleplerin değerlendirileceğini ve imkânlar ölçüsünde çözülmesine gayret edileceğini kaydetti.

Köy sakinleri Vali Kerem Al ve protokol mensuplarına köylerini ziyaret ettiği için teşekkür ettiler. Daha sonra köyün ilkokulunu da ziyaret eden Vali Kerem Al, bahçede oynayan öğrencilerle sohbet etti.

Okulda incelemelerde bulunan Vali Al, okulun sınıflarını da ziyaret etti.

Köy ziyaretlerini tamamlayan Vali Al, Düziçi ilçesinde muhtarlarla bir araya geleceği toplantıya katılmak üzere Pirsultanlı Köyünden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar