28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

“Türkiye’nin normalleşmesi için tek umut, CHP’dir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Türkiye’nin normalleşmesi için tek umut, CHP’dir”
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye birinci sıra milletvekili adayı Nihat Çerçi, " AKP iktidarının sona ermesi ve Türkiye’nin normalleşmesi için tek umut, CHP’dir.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye birinci sıra milletvekili adayı Nihat Çerçi, " AKP iktidarının sona ermesi ve Türkiye’nin normalleşmesi için tek umut, CHP’dir.” dedi.

Çerçi, yaptığı açıklamada seçim çalışmaları bulunmak içinde Düziçi ilçesinde çalışmalarda bulunan ve ekonomi, iç güvenlik başta olmak üzere Türkiye’nin her alanında sıkıntılar yaşandığını ileri sürdü. Çerçi, "7 haziran seçimlerinden sonra yaşanan sürecin toplumun kimyasını bozdu.

Çocuklarımızın yarınları, ülkemizin geleceği için dargınlıkları, küslükleri bir kenara bırakıp, CHP çatısı altında buluşma zamanıdır.” dedi.

CHP, GEREĞİNİ YAPTI

7 Haziran sonrası CHP’nin üzerine düşeni yaptığını belirten Çerçi, şunları kaydetti: "Türkiye genelinde yaşanan sıkıntı, Adana genelinde de kendini ağır bir şekilde gösteriyor. 7 Haziran genel seçimleri sonrasında CHP, ülkede barışı, ekonomik refahı sağlayacak, toplumu huzura kavuşturacak geniş tabanlı bir koalisyon hükumetinin kurulması için elinden gelen tüm çabayı göstermesine karşın AKP’nin bir koalisyon kurma yönündeki isteksizliği nedeniyle hükumet kurulamadı. Karar verici toplumdur. Önünde 4 parti seçeneği var. Biri, kendini Kürt kimliğinden aşamamış, diğeri iktidar olma hedefini gütmeyen, Başbakanlık teklifini elinin tersiyle çeviren ama her konuda da AKP’ye destek veren bir partidir. Ülkeyi kısır döngüden çıkartacak tek CHP var. Tek umut ve çare CHP’dir."

ANAP GİBİ OLACAKLAR

Türkiye’nin oldukça sıkıntılı bir süreçten geçtiğinin altını çizen ve ülkede barış ortamını sağlayacak ve sorunları çözecek partinin CHP olduğunu savunan Çerçi, “AKP son 2 seçimdir oylarında ciddi oy kaybı yaşanmaktadır. Erken genelseçimlerin ülkenin ve Cumhuriyetin geleceği açısından yaşamsal öneme sahiptir. CHP’nin 7 Haziran’da ki başarılı çalışmaları, koalisyon sürecindeki sorumlu tavrı, 1 Kasım’da Türkiye genelinde karşılık bulacaktır. 7 Haziran’da ki tablo, 1 Kasımseçimleri için tersine dönecek. Geçmişte ANAP örneğinde yaşandığı ANAP gibi bir çok parti ve partili, oylarını CHP’de birleştirecek.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar