20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Sulama kanalı yerin altına indirildi, sivrisinek tarih oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sulama kanalı yerin altına indirildi, sivrisinek tarih oldu
Abone ol
DÜZİÇİ'nin Ellek Beldesinde, sulama suyu kanalı yerin altına indirilerek kasaba halkı sivrisinekten kurtuldu.
DÜZİÇİ'nin Ellek Beldesinde, sulama suyu kanalı yerin altına indirilerek kasaba halkı sivrisinekten kurtuldu.

"Ellek'in sorunlarını biliyorum çözüm için Ellek Belediye Başkanlığı'na talibim" diyerek göreve gelen ve yaptığı hizmetler ile yazın tozdan kışın çamurdan kurtulamayan belde halkının gönlünü kazanan Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, "Belde'nin içinden gecen 10 kilometrelik sulama suyu kanalını yerin altına indirerek ilçeyi sivrisinekten kurtardık." dedi.

Beldenin tarıma dayalı bir ekonomisi olduğunu  ifade eden Başkan Recep Soy, "Beldemiz geniş bir araziye yayılı durumda belde genelinde toplamda 10 kilometrelik sulama kanalları bulunmaktadır. Belediyemizin imkânları ile sulama kanalarının yüzde 80'ini yerin altına indirdik. Yakın zamanda 10 kilometrelik sulama kanalı yerin altına alacağız.

Beldemizde ana caddelerde heyelan sıkıntısı yaşadığımız 300 metrelik yol kenarı da beton bloklar ile heyelan tehlikesine karşı önlemimizi aldık" dedi.

15 METRE GENİŞLİĞİNDE YOLLAR YAPTIK
Geçmişte yönetim ile aralarında kırgınlıklar olduğu için verimli bir çalışma ortamı olmadığı için sıkıntılı bir sürece son verdiklerini belirten Belediye Başkanı Recep Soy, "Çalışanlar ile yaptığımız barış sonunda memuru amiri çavuşu işçisi ne kadar personelimiz varsa birlikte çalışarak yerine göre 13 ila 15 metre genişliğinde 3,5 kilometre parke taşlı yol yaptık.  Belediye olarak ihale usulü yapacağımız 3,5 km yolu yüzde 50 az maliyetle ile  bitirdik. 

Maliyeti düşürdüğümüz için otomobilin dönerken bile tekerinin çukura düştüğü dar olan 6 köprümüzü tırın tek manevra ile dönecek hale getirdik. Belediyemizde Kanalizasyon olmayan tüm mahallelerimize kanalizasyon yapımı ve Beldemiz sınırları içerisinde kalan tüm dere yataklarının ıslah edilmesi işleri ihaleleri yapılmış ve yapım aşamasına gelmiştir." şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar