29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Soma’ya Destek Kermesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soma’ya Destek Kermesi
Abone ol
Düziçi’nde bulunan ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından Soma’da hayatını kaybeden maden şehitlerinin yakınlarına yardım amacıyla bir kermes programı düzenlenecek.
Düziçi’nde bulunan ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından Soma’da hayatını kaybeden maden şehitlerinin yakınlarına yardım amacıyla bir kermes programı düzenlenecek.


Düziçi’ndeki İlk ve ortaokul öğrencileri tarafından Soma’da hayatını kaybedenlerin yakınlarına yardım amacıyla düzenlenecek olan kermes, 27 ve 28 Mayıs tarihleri arasında Düziçi Özel idare işhanı önündeki Cumhuriyet meydanında yapılacak.


Kermeste; okul idarecileri, öğretmenleri ile öğrencilerin ve öğrenci velilerinin evlerinde hazırladığı yiyecek ve içecekler bulunacak.


Bunlardan elde edilen gelirler ise Manisa Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınlarına ulaştırılacak. Konuyla ilgi gazetemize açıklamalarda bulunan kermes sorumluları “Düziçi Milli Eğitim Camiası olarak böyle bir program düzenleyerek Soma’da bulunan insanlarımıza yardımcı olmak, acılarına ortak olmak ve onların sesiz çığlıklarına cevap vermek istedik.


Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yararlılara da acil şifalar diliyoruz. Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri yararına böyle bir kermesin düzenliyoruz.


Yaşanan maden faciası; doğusu batısı, kuzeyi güneyi olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Herkes bu yaraları sarmak için adeta tek vücut oldu.


Bizimde çorbada bir tuzumuz bulunsun istedik. Farkındalık yaratarak onlara ulaşmak istedik.


Biz sizinleyiz, bizlerde varız, hep beraberiz' demek için bu kermesi düzenledik. Düziçi halkından da ricamız Salı ve Çarşamba günleri açık olacak olan kermesimize, mutlaka uğramalarıdır. Herkesin desteğini bekliyoruz. Şimdiden de herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.


Düziçi / Zeki Kurultak


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar