19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.34
EURO35.1796
ALTIN2239.9

OKÜ Rektörü Düziçi’nde törene katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Rektörü Düziçi’nde törene katıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Düziçi Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen törene katıldı.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Düziçi Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen törene katıldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Düziçi Meslek Yüksekokulu’nun daha önceki dönemde Yüksekokul Müdürlüğü görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Alâeddin Yörük, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk tarafından tekrar göreve getirildi.

Düziçi Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen törene Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Düziçi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen törende OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç ve Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı birer konuşma yaptı.

Törenin ülkemizde görmek istediğimiz çok hoş birlik ve beraberliğe dönüştüğünü ifade eden OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk,  Daha önceki dönemde görevini başarıyla yapan Yrd. Doç. Dr. Alâeddin Yörük’e teşekkür etti.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’ün Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alâeddin Yörük’e başarılar dileyerek OKÜ Rektörlüğü tarafından hazırlanan OKÜ logolu tabağı takdim etmesi için Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nu davet etti.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye’ye ve OKÜ’ye Sinerji Kattı.

Hazırlanan hediyeyi takdim eden Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, "Görevlere gelmek bazen tesadüfte olabilir ama o görevde kalmak kabiliyet işidir. Bu anlamda Düziçi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alâeddin Yörük’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Milletvekili Durmuşoğlu konuşmasında ayrıca "OKÜ Rektörlüğü’ne Prof. Dr. Murat Türk’ün gelmesiyle birlikte Osmaniye’mizde OKÜ’de çok güzel bir sinerji oluşturdu. Üniversitemizin daha da güçlenmesi ve gelişmesi için yeni atılımlar yaptığını gözlemliyoruz. Rektörümüzün bu heyecanı bizleri mutlu edip ilimiz adına umutlanıyoruz. Rektörümüz ve ekibi ile İlimiz daha farklı noktalara gelecek" diye konuştu.

Düziçi Meslek Yüksekokulu’nu bir parçamız olarak görüyoruz diyen Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç ve Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi İlçesi’nin bir fakülteyi hak ettiğini ifade ederek destek beklediklerini söyledi.

Düziçi Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen tören, yapılan konuşmaların ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar