28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3461
EURO35.1203
ALTIN2311.1

Namlı'dan Eğitime Büyük Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Namlı'dan Eğitime Büyük Destek
Abone ol
Düziçi Orta Okulunda Okul Aile Birliği toplantısına katılan Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, 2017 yılında eğitime 500 bin Tl ayırdık dedi.
Düziçi Orta Okulunda Okul Aile Birliği toplantısına katılan Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, 2017 yılında eğitime 500 bin Tl ayırdık dedi.
 
Okul havlusunda okul müdürü İlyas Öztürk tarafından yapılan ilk konuşmada okulun noksanlarını dile getirildi.

Öztürk, “Okulumuz avlusunda bulundan eski okul binasının yıkılarak park-Bahçe ve spor tesisi yapılabilmesi için sıkıntımız var. 

Okulumuz geçtiğimiz günlerde voleybol’da Türkiye 9. oldu.

Bu ilimiz, ilçemiz ve okulumuz adına çok büyük başarıdır. Bu başarı çok dar imkanlarla yakalanmıştır.

Okulumuzda çocuklarımızın daha büyük başarıları yakalayabilmeleri, mahalle sakinlerinin ve çocuklarımızın okul eğitim öğrenimi dışında da bu havludan yararlanabilmesi için u belediyemizin desteğine ihtiyaç duymaktayız. Öğrencilerimize sportif alanda verilecek desteklerle gerek akademik gerekse de sportif faaliyetlerde daha büyük başarıların yakalanacağına inancımız büyüktür.”

Yaklaşık 500 kadar öğrenci velisinin de hazır bulunduğu toplantıya katılan Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, “Okulumuzun yakaladığı büyük başarı takdire şayandır. Vilayet genelinde nerede bir birincilik var ise Düziçindedir. Sporda ve akademik başarıdaki başarıların devamı için biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.

Biz Belediye olarak Uzunbanı mahallemizin alt yapısını tamamladık üst yapısında da çok ufak noktalar kaldı inşallah bu yıl içerisinde onu da tamamlayacağız. Okul müdürümüz bana destek diye geldiğinde 5-10 bin Tl diye bir yardım diye düşünmüş olabilir diyordum müdürümüzün beklentilerini dinleyince bunun ancak 50-60 bin Tl ile çözülebileceğini anladık ve bu konuda da 50 bin Tl sözü verdik. Cuma pazarının altına bir park yapmıştık ama gidin parkın son haline bir bakın.

Masalarımızı kırmışlar, kaydıraçları yakmışlar.Tabandaki yumuşak döşemeyi söktüler. Bunun bir sebebi var eğitim noksanlığı. Onun için eğitime katkı sağlamak amacıyla tüm okullarımıza bir bütçe ayıracağız. Sadece eğitime destek için, Düziçinin geleceği için, yapılan hizmetlere sahip çıkmaları için.

Bu 2017 yılında 500 bin Tl’dir. Bunu yapmak mecburiyetindeyiz. Bu para hazır mı?. Benim Yönetim anlayışım şu. Düziçi şuan vilayet ile yarış halindedir. Çok vilayetin yapamadığı hizmetleri yaptık, çok vilayetin yakalayamadığı başarıları yakaladık. Düziçinin her konuda ilerde olması lazım.

Ben belediye olarak her türlü desteğe hazırım. Düziçi Orta okuluna bu bağlamda her türlü destek vermekten memnunum. Belediye hizmetlerinin yürümesinde YAP-SAT’çıların büyük katkısı vardır.

Bugün bu okula verdiğimiz maddi katkıda da Karamıklar İnşaat’ın desteği var. Onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

Düziçi / Haber / Süleyman Güzel


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar