19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

Görevden alınan Düziçi MHP’den basın açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görevden alınan Düziçi MHP’den basın açıklaması
Abone ol
MHP genel merkezi tarafından, MHP Düziçi İlçe Başkanı ve Yönetiminin fes edilmesiyle ilgili olarak görevine son verilen Muhammet Kaya, konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.
MHP genel merkezi tarafından, MHP Düziçi İlçe Başkanı ve Yönetiminin fes edilmesiyle ilgili olarak görevine son verilen Muhammet Kaya, konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.
 
Düziçi Bizim Sofra Restaurant´ ta yemekli bir basın toplantısı düzenleyen Muhammet Kaya İlçe Başkanlığından alınması ile ilgili olarak;“2012 yılının Ocak ayından buyana Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Yaklaşık 6 yıldan bu yana demokratik yollarla, ilçe delegelerimiz tarafından bize tevdi edilen bu görevi layıkıyla ve yüzümüzün akıyla bu güne taşıdık. Çok şükür ki bu görevim süreci içerisinde, yüz kızartıcı, teşkilatımızı sıkıntıya sokacak hiçbir olayda ve oluşumda da bulunmadık.

Ancak demokratik yollarla ve delegelerimizin oyları ile geldiğimiz bu teşkilattan 16 Mart 2017 Perşembe günü görevden alındığımız usulsüz bir biçimde bize bildirildi.

Usulsüz bir biçim de diyorum, çünkü 48 saatten bu yana bize Teşkilatın feshi ile ilgili hiçbir bilgi – kaymakamlıktan aldığım hariç – MHP Osmaniye İl teşkilatı tarafından bildirilmedi. Bu 6 yıllık süre içerisinde bir yerel seçim, 2 genel seçim yaşadık. Çok şükür bu seçimlerden Düziçi ilçesi MHP teşkilatı olarak alnımızın akıyla çıktık. Ev ev, köy köy, belde belde gezerek herkesten oy istedik. Partimize davet ettik. Elbette bu başarımız, başka partilerde siyaset yapıp veya başka partilere çalışıp, seçim gününe kadar MHP´li seçim günü başka partilere oy veren bir takım çakma ülkücüleri rahatsız etmiştir.

Tepede siyaset üretemeyenler, siyaset rüzgârı estiremeyenler, başarısızlıklarının bedelini maalesef ülkücü tabana yüklemektedirler. Hiçbir bedel ve karşılık beklemeksizin her şeyini ortaya koyan bizler bunu hak etmiyoruz.

2015 yılının Temmuz ayında bize olağanüstü tüzük kurultayına gitmeyin ama 10 Temmuz kurultayına gidelim, oyunuzu istediğiniz Genel Başkan adayına verin diyen il teşkilatıyla karşı karşıya kaldık. 1970 yılların “Lider teşkilat Doktrin” prensibini diline pelesenk edenlere, lidere sadakat edebiyatı yapan il yöneticilerine soruyorum. Osmaniye´den Düziçi´ne gelirken teşkilatı kaç defa arayıp haber verdiniz. İlçe teşkilatımızdan habersiz buralarda programlar yapan teşkilatı hiçe sayan, Doktrini kendine göre yorumlayanlar lidere sadakatten söz edemez.

Daha 1 ay önce Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu basın ve sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna açıklamıştık. Ancak sayın genel başkanımız yanına bizi değil de; Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan, her fırsatta ülkücülere hakaret ve küfürler eden, Türk bayrağını ayaklar altına alan, Türk bayrağı üzerine oturup Bozkurt işareti yapan kişileri yakıştırmıştır.

MHP; şahsen kendi ömrümü ve bütün varlığımı, karşılıksız olarak ortaya koyduğum ülküm. Ben bu anlamda siyasetçi değil, Ülkücü Hareketin ve Türk Milliyetçiliği´nin bir hizmetkârıyım. Bu teşkilat yönetimin de benimle birlikte çalışan bütün arkadaşlarımı da bu şekilde görüyorum. Bu güne kadar teşkilatta birlikte çalıştığım bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Kadın Kolları başkanımız Huriye Hanım ve yönetim kurulunda bulunan bütün bayan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saygı ve hürmetle selamlıyorum. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk´üm diyene.” dedi.

Huriye Öner ise teşkilatının görevinden alınmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Verilen yemeğe çok sayıda partili ve Muhammet Kayanın dostları katıldı. 

(Haber Düziçi:Zeki Kurultak)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar