19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5949
EURO34.8651
ALTIN2496.5

Erdem matbaası ile Sabır gazetesi el değiştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdem matbaası ile Sabır gazetesi el değiştirdi
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Erdem Matbaası ile birlikte yayın hayatını sürdürmekte olan Sabır gazetesi yönetiminde değişiklik oldu.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Erdem Matbaası ile birlikte yayın hayatını sürdürmekte olan Sabır gazetesi yönetiminde değişiklik oldu.

Erdem Matbaası işletmeciliği ile Sabır gazetesinin yeni sahibi Ersin Şimşek olurken, meslek babadan oğula geçerek devam edecek.

Matbaa ve gazetenin yeni sahibi Ersin Şimşek, “1986 yılından bu zamana Matbaacılık yapan, Düziçi’nde 1995 yılından beri faaliyet gösteren Erdem Matbaası ve 2001 yılından beri yayında olan Erdem Gazetesinin kurucusu, 2016 yılından bu yana Sabır Gazetesinde imtiyaz sahibi olan Osman Şimşek'e bu zamana kadarki emekleri için teşekkür ederiz.

Kendisinden aldığımız bu bayrağı daha ileriye götürmek için elimizden gelenin en iyisini yaparak Düziçililere hizmet etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Ersin Şimşek sözlerini; "Sabır gazetesi olarak bu güne kadar olduğu kadar bu günden itibaren de basın yayın ilkelerine uygun yayıncılık yapacaktır.

Sabır gazetesi halkın sesi olmaya devam edecektir.

Sabır Gazetesi her türlü kurum, kuruluş ve siyasi partilere eşit mesafedeki yayıncılık anlayışına devam edecektir." Sözleriyle tamamladı.

Ersin ŞİMŞEK Kimdir?
Sabır gazetesinin yeni imtiyaz sahibi Ersin Şimşek, 1991 yılında Düziçi ilçesinde doğdu.  

İlk-orta ve lise eğitimini yine Düziçi'nde tamamladı.

2012 yılında Osmaniye Korkutata Üniversitesi Bilgisayar programcılığını bölümü birincisi, okul üçüncüsü olarak tamamladı.

Üniversitenin düzenlemiş olduğu yarışmalarda Fotoğraf yarışması ikincisi, Afiş yarışması üçüncülük dereceleri aldı.

2015-2017 yılları arasında Mersin’in Erdemli ilçesinde Avrupa birliği projesinde Otomasyon Sorumlu Şefi olarak görev yaptı.

2012-2015 yılları arasında Ankara merkezli bir firmada yazılım geliştirici olarak çalışıp Türkiye'nin dört bir tarafında giderek eğitimler verip yazılım geliştirdi.

Düziçi Erdem matbaası ve Sabır gazetesinin yeni sahibi Ersin Şimşek’e yeni görevinde başarılar dileriz. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar