16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4332
EURO34.4798
ALTIN2488.7

Düziçi’nde Otobüs terminali açılışı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi’nde Otobüs terminali açılışı yapıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesi şehirlerarası otobüs terminalinin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptı.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi şehirlerarası otobüs terminalinin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıer yaptı.

Osmaniye Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binasının açılışını yapmak üzere Osmaniye'ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Jülide Sarıeroğlu, programının devamında Düziçi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Açılış törenine Bakan Sarıeroğlu'nun yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Jülide Sarıeroğlu, açılış öncesinde Düziçili vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törenin devamında Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Törenin devamında konuşan Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, başta Sayın Bakanımız olmak üzere açılışa katılan herkese teşekkür etti. 

Daha sonra konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise açılışı yapılacak olan Düziçi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından Düziçi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılış töreni yapıldı.

Törende konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Jülide Sarıeroğlu, "Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Otogarımız inşallah hayırlara vesile olsun. Düziçi'ne ilk defa geldim ama gördüğüm tablo birliğin, beraberliğin, kardeşliğin esas olduğu, huzur dolu bir ilçemiz. İnşallah bu birlik ve beraberlik, huzur daim olsun. Bugün soframızda paylaştığımız bolluk, bereket daim olsun."dedi. 

Osmaniye'nin eskiden bir tarım kenti olarak bilindiğini şimdi sanayi kenti olma yolunda ciddi adımlarla ilerlediğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Jülide Sarıeroğlu, "Ortaya konulan istihdam performansı, açılan işyerlerinin sayısı, yapılan ihracatın miktarı inşallah Osmaniye'mizin kalkınmasına, gelişmesine önümüzdeki dönemlerde istikrarın devamı ile birlikte çok daha büyük katkı sağlayacak."dedi.

Osmaniye ziyaretinin ilk bölümünde Osmaniye Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirdiğini ifade eden Bakan Sarıeroğlu, "Osmaniye'nin sanayisi geliştikçe, yatırımcıları arttıkça, inşallah istihdamı da gelir seviyesi de çok daha fazla artacak." diye konuştu.

Sözlerinin devamında Düziçi ilçesine yapılacak hizmetlerden de söz eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Jülide Sarıeroğlu, "Uzun süredir beklenen Düziçi-Kanlıgeçit duble yol projesi, bunun şu anda yatırım programına alındığı müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. İhale aşamasına gelmiş durumda. Düziçi ilçemize hayırlı olsun." dedi. 

Düziçi ilçesini yeni bir sağlık hizmeti ile buluşturacaklarını da söyleyen Bakan Sarıeroğlu, "150 Yataklı Devlet Hastanemizin de ek yatırım programına alındığını, projesinin hazır olduğunu ve çok yakın zamanda yapımı ile ilgili adımların atılmaya başlanacağının müjdesini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Düziçi'mize hayırlı olsun.

Yine Düziçi Sabun Çayı Çatak Barajı tüm Düziçililerin hem içme suyu hem de sulama suyu konusunda elektrik maliyetlerinin yüksek olması sebebiyle yaşanan sıkıntıların gidermesi anlamında uzun süredir beklediği bir proje. Bu projenin de plan ve projesinin hazır olduğunu, sondaj çalışmalarının yapılmaya başlandığını çok yakında temelinin atılacağı müjdesini bu vesile ile vermiş olayım." dedi. 

Bakanlık olarak yaptıkları çalışmalardan söz eden Bakan Sarıeroğlu, Düziçi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından Düziçi Şehirlerarası Otobüs Terminalinin açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Jülide Sarıeroğlu ve protokol mensupları tarafından yapıldı. 

Bakan Sarıeroğlu, açılışın ardından Düziçi esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Jülide Sarıeroğlu, Osmaniye'deki programlarının ardından ilimizden ayrıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar