19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

Düziçi Kent Konseyi aylık toplantısını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi Kent Konseyi aylık toplantısını yaptı
Abone ol
Düziçi Kent Konseyi Aylık İstişare toplantısın 7 Şubat 2017 Salı günü akşam saat 20.00´da gerçekleştirdi.
Düziçi Kent Konseyi Aylık İstişare toplantısın 7 Şubat 2017 Salı günü akşam saat 20.00´da gerçekleştirdi.

Toplantıda katılımcılara hitaben konuşan Düziçi Kent Konseyi Başkanı Ali Namlı “Yaklaşık 3 ay önce şaka gibi bir araya geldiğimiz 3 – 5 arkadaşımızla dernekleşmeyi konuşurken bu sayı 10´a çıktı. 20´lere hatta daha yükseklere…

Bugün geldiğimiz noktada ilçemiz için düşündüğümüz güzel fikirler karşılık buldu. Bununla birlikte ilçemiz adına daha mutlu olduk. Derneğimizin kuruluş amacı; hemşericilik bilincini geliştirmek, pekiştirmek, ilçe adına ve menfaatine birliği sağlamak, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda projeler geliştirmek.
Önceliklerimiz arasında; ülkemizin her neresinde olursa olsun makam sahibi hemşerilerimizi ziyaret edeceğiz. Bunun ilkini Sumbas kaymakamı Hasan Kurt beyi ziyaret ederek gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta ise Çamardı Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt´u ziyaret edeceğiz.

Bu ziyaret planlarımızı seri bir şekilde ülke genelindeki Düziçililerin misafiri olarak sürdüreceğiz. hemşerimiz olmasa da Kahramanlarımız olan Ömer Halisdemir´in Niğde de ki mezarı ile Fethi Sekin´in Elazığ´ın Baskil ilçesinde ki mezarı ile ailelerine taziye yapacağımız taziyelerde gerçekleştireceğimiz ziyaretler arasında bulunuyor. Belediye başkanımızdan Aynı Ömer Halisdemir´de olduğu gibi Fetti Sekin içinde bir park ve ya bulvar´a isminin verilmesini rica edeceğiz.

Yerli ve Mili – Her Renk Çok Renk duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Yerli yatırımcıları, markaları destekleyerek buna başlayabiliriz. Kentimizin hak ve hukukunun korunması hususunda görsel basın ve yayın organlarında, sosyal paylaşım sitelerinde gerekli imaj çalışmalarını yapmak, ilçemiz ile ilgili olumsuz eleştiri ve görüşlere ilçemiz adına doğrusuyla cevap vereceğiz. Derneğimizin çatışı altında siyaset yapmayacağız. Tüm siyasi partilere aynı mesafe de kalacağız. Ancak hiçbir arkadaşımız partisinden vazgeçmeyecek. Dernek çatısı dışında her arkadaşımız mensubu olduğu siyasi görüşün her türlü etkinliğine katılmak konusunda özgür iradeye sahiptir. Devletimizin ilan ettiği tüm terör örgütlerine karşıyız. Terör örgütlerine karşı mücadelede devletimizin yanında olacağız.

Yaban hayatı, doğal yaşama alanlarını korumak, yaban hayvanlarını besleme etkinliklerimizde bize yardımcı olan Düziçi belediye Başkanımıza ve veteriner hekim Tuğba Acer´e teşekkür ediyoruz.

87 km´lik Off  Road parkuru tespit  edildi ve ilk etkinliğimiz 5 Aralık´ta yapıldı. Çevre illerden gelen 15 araçlık bir ekiple yaylalarımızın büyük bir bölümünü Off Road sporu adı altında misafirlerimize gezdirdik. Off Rood´cu arkadaşları bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz etkinliğimize yine davet edeceğiz.
Ayrıca Kış ve Yaz yayla şenlikleri düşünüyoruz. Bununla ilgili proje çalışmalarımızı ileriki zamanlarda başlatıp, İlçe kaymakamımız ve Belediye başkanımızla bu projelerimizi paylaşacağız.

Doğa yürüyüşü etkinliklerine, modifiye kulübüne, spor kulüplerine, off road etkinliklerine, avcılık ve atıcılık derneği etkinliklerine destek olacağız. Kentimize dört yıllık fakülte ve BESYO Yüksekokul açılması için çalışmalar başlatacağız. Korkut Ata üniversitesi senatosunun alacağı bir kararla ve siyasilerin destekleriyle başaracağımıza inanıyoruz. Bu konuda gerekirse eylemlerimiz olacak. İlçemiz ekonomisine büyük katkısı sağlayacağı konusunda sanırım hem fikiriz. İlçemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür ediyoruz. İlçemizde kazanıp ilçemizde harcayanları destekliyoruz. Kentimizde kazanıp, dışarıda harcayan olmayalım. Düşündüğümüz projelerle derneğimizin de bağımsızlığını ilan edeceğiz. Yardım toplayan bir dernek olmayacağız.”şeklinde konuştu.

Düziçi Haber: / Zeki Kurultak

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar