23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5861
EURO34.8267
ALTIN2412.0

Afrin'deki Mehmetçiğe kurbanlık ve bal gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afrin'deki Mehmetçiğe kurbanlık ve bal gönderildi
Abone ol

Osmaniye'nin Düziçi İlçesiEllek Beldesi Aydınlılar Mahallesi sakinleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere, kurbanlık koç ve koyun ile bal gönderdi.

Köy meydanında ellerinde Türk Bayrakları ve zeytin dalı ile toplanan ve sık sık tekbirler getiren vatandaşlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' ve 'Ya Allah bismillah Allahu ekber' diye haykırdı. Yapınan duanın ardından bal tenekeleri ve kurbanlık koyun ve keçiler, harekatta görev alan askerlere ulaştırılmak üzere Hatay'ın Hassa İlçesine doğru konvoy eşliğinde yola çıktılar. 



Ellek Belde Belediye BaşkanıRecep Soy, yapılan bu güzelliğin unutulmayacağını belirterek, "Devletimiz askerimizin her türlü ihtiyacını karşılıyor ama, askerlerimiz için böyle bir incelik yapılması bizleri çok sevindirdi. Herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz önemli bir dönemeçten geçmektedir. Teröristler sınırlarımıza kadar gelmiş insanlarımıza zarar veriyorlar. Devletimizde bunu önlemek için sınır güvenliğini sağlamak için Zeytin Dalı Harekatını başlattı.

Bizde askerlerimize bir nebzede olsa yardımda bulunabilmek için bu koyun, keçiden oluşan kurbanlıklar ve balları ilgili yerlere götüreceğiz." dedi.

Ellek Beldesi Aydınlar Mahallesi Muhtarı Alaaddin Güven ise Yörükler olarak devletin ve ordunun, dün olduğu gibi bugünde yanında olduklarını belirterek, "Allah vatanımızı ve milleitmizi her türlü kaza ve musibetlerden korusun." diye konuştu. Vatandaşlar ile askerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Terörü yok edeceğiz inşallah." şeklinde konuştular.

Oğlunun birinin sınırda görev yaptığını belirten bir anne ise 'Bir oğlum daha var onu da gönderirim. Gerekirse bende gitmek isterim. İnşallah bu harekat başarıyla sonuçlanır." dedi. Bir anne ise sınırda görev alan tüm asker için bir şiir okuyarak selam gönderdi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar