19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

Prontotour'dan Eylül Denizleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prontotour'dan Eylül Denizleri
Abone ol
Tatilini Eylül’e bırakanlara Prontotour’dan dünyanın cennet köşelerinde turkuaz denizler, bembeyaz kumsallar…

Tatilini Eylül’e bırakanlara Prontotour’dan dünyanın cennet köşelerinde turkuaz denizler, bembeyaz kumsallar…

Prontotour, yaz tatilini erteleyip deniz mevsimini kaçırdım diye üzülenleri, Eylül ayında deniz tatili yapmak isteyenleri dünyanın en güzel deniz-kum-güneş rotalarıyla buluşturuyor.

Tayland’ın doğa harikası adalarından Maldivlere, Sri Lanka’dan Bali’ye, Zanzibar’dan Malezya’ya, Mauritius’tan Seyşeller’e deniz, kum, güneş denilince akla gelen rüya bölgelerde uygun fiyatlı unutulmaz tatil imkanı sunan Prontotour, Eylül Denizleri önerilerini açıkladı.

Afrika’nın İncileri: Seyşeller ve Mauritius

Hint Okyanusu’nun turkuaz suları, palmiye ağaçları ve renkli tropikal bahçeleri Seyşeller’in tatilin olmazsa olmazlarını barındırmasıyla yeterince çekici…Balık avı, rüzgar sörfü ve şnorkelli yüzme, motorlu-motorsuz su sporları, golf oynamak fırsatları sunan adalar, seyahat tutkunları için özel bir konuma sahip.Deniz mahsulleriyle ünlü mutfağı ve lüks otellerin kaliteli hizmetleriyle de rüya tatil imkânı sunuyor.

Doğa harikası manzaralarıyla, masmavi sularıyla ve Le Morne dağının görkemiyle büyüleneceğiniz Mauritius’da attığınız her adımda cennette olduğunuzu anlayacaksınız.

Aşk Adası: Bali

Güney Asya’nın incisi Bali; beyaz kumsalları, okyanus mavisi, renkli gece hayatı ve geleneksel mimarisiyle egzotik bir rüyada hissettiriyor.

Tanrıların adası olarak bilinen Bali, tatil anlayışı farklı olan seyahatseverleri mutlu edecek seçenekler sunuyor. Romantik bir çiftseniz, yemyeşil alanlarda yürüyüş yapabilir, ormanlarda maymunlarla selfie çekebilirsiniz. Dans etmeyi seviyorsanız sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlenme şansına sahipsiniz. Kültür turu yapmak isterseniz paha biçilemez tapınak ve mabetleri ziyaret edebilirsiniz. Tatilde dinlenmek ve gün boyu güneşin altında uzanmak istiyorsanız, Bali’nin muhteşem plajlarında keyfinize bakabilirsiniz.

Beyaz Kumlardan Turkuaz Sulara: Maldivler

Kendinizi, okyanus manzaralı bir tablonun içinde hissedeceğiniz Maldivler’de doğanın bütün cömertliğini adım adım yaşayacaksınız. Deniz altındaki yaşamın eşsiz güzelliği ise belgesel dünyasının içinde hissettirecek sizi.Doğa harikalarının yanı sıra farklı adalarda yerleşim kurmuş olan ada halkı da eğlence, yemek kültürü ve el sanatları ile sizi büyüleyecek.

Hayatın yoğun koşuşturmasından kaçarak sakinlik, huzur ve güzellikle buluşacağınız Maldivler, Eylül ayında deniz tatili yapmak isteyenlerin gözdesi…

Mavi Cennet: Tayland

Güney Asya’nın en popüler ülkesi ve turizm cenneti olan Tayland, maceraperest gezginlerin uğrak duraklarından biri…

Phuket, Bangkok, Pattaya, Koh Samui, Phi Phi Adaları, Krabi, Hua Hin ve Koh Samed Tayland’ın en ünlü tatil beldeleri…

Tropik ve egzotik bir cennet olan Tayland, denizi, mutfağı, eğlence kültürü ile gecesi ve gündüzüyle rengarenk bir deneyim vadediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar