19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

Peugeot, Cenevre'de 3 dünya tanıtımı gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Peugeot, Cenevre'de 3 dünya tanıtımı gerçekleştirdi
Abone ol
Peugeot Üst Yöneticisi Imparato, "2017, Peugeot için muhteşem bir yıl oldu. Her şeyden önce 2 milyon satış rakamıyla rekor kırdık" dedi

Peugeot, 2018CenevreOtomobil Fuarı'nda 5 metrelik "Aslan" heykelini yeni marka elçisi olarak lanse ederken, yeni 508 ve Rifter modellerinin dünya tanıtımını gerçekleştirdi.

Peugeot açıklamasına göre, marka, 2018 Cenevre Otomobil Fuarı'nda iki ürün ve bir marka elçisi olmak üzere üç dünya tanıtımı yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Peugeot Üst Yöneticisi (CEO) Jean Philippe Imparato, 2017'nin Peugeot için muhteşem bir yıl olduğunu, 2 milyon satış rakamıyla rekor kırdıklarını ifade etti.

Daha önce 2020'ye kadar satışlarının yüzde 50'sinin Avrupa dışı olacağını açıkladıklarını anımsatan Imparato, "Bu hedef doğrultusunda 2017'de satışlarımızın yüzde 45'i Avrupa dışına gerçekleşti. 600 bin adetle SUV ürün gamımız da rekor kırdı. Satışlarımızın yüzde 70'ini Allure ve üstü donanım paketleri oluştururken, ticari araç ürün gamımız yüzde 7 payla tarihi bir rekor kırdı." değerlendirmelerini yaptı.

Imparato, geçen yıl Peugeot'un 2018'de yeni tutkulara yöneleceğini söylediğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"5 metre yüksekliğindeki 'Aslan' bunların ilki. Marka elçisi olarak gördüğümüz aslan, bizim en önemli değerimiz 'ödün vermeden kalite'yi temsil ediyor. Peugeot, hiçbir şeyden taviz vermeden kaliteye odaklanıyor. Kalite markanın DNA'sına işlemiş durumda. Peugeot demek, kalite ve sürüş keyfi demek. Öte yandan büyük hacimli sedan modellere olan tutkumuzu daha da yukarılara taşımak için EXALT ve INSTINCT konseptlerinden esinlenerek tamamen yeni bir sedan kavramı yarattık. Peugeot sedan kavramını yeniden keşfediyor. Yeni Peugeot 508, Peugeot 508'in yerini almıyor. Yeni Peugeot 508 radikal tasarımı, yol tutuşu, yeni motorları, teknolojik donanımı ve özellikle kalitesiyle çıtayı yükseltiyor. Yeni Rifter ise SUV sınıfına özgü yerden yüksek yapı, büyük tekerlekler ve ilave kaplamaların sağladığı koruma unsurları gibi özellikleri bünyesinde barındırıyor."

Markanın otomobil dışı alanlardaki tasarım ve iş birliklerine de değinen Imparato, Peugeot Design Lab tasarımcılarının otomotiv dışındaki sektörlere sahip oldukları bilgi birikimi ve deneyimi aktardığını dile getirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar