28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Dünyanın ‘En İyi Su Otelleri’ni keşfedin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyanın ‘En İyi Su Otelleri’ni keşfedin!
Abone ol
İster burçların gücüne gerçekten inanıyor, isterseniz de astrolojiye sadece eğlence gözüyle bakıyor olun; su ve denizle ilgili her şeyin astrolojide tanımlandığı Balık Çağı devam ederken...

İster burçların gücüne gerçekten inanıyor, isterseniz de astrolojiye sadece eğlence gözüyle bakıyor olun; su ve denizle ilgili her şeyin astrolojide tanımlandığı Balık Çağı devam ederken, Hotels.com sizin için dünyanın dört bir yanında akvaryumu, yüzme havuzu veya su aktiviteleri ile öne çıkan ‘En İyi Su Otelleri’nin bir seçki hazırladı.

The Rembrandt, Londra, İngiltere

Kensington'daki bu 4 yıldızlı otel, şehir gezginlerine gerçek anlamda zengin bir deneyim sunuyor. Konuklar, kendi fitness spa’sı, saunası ve buhar odası ile tamamlanmış bu otelden ayrılmakta zorlanacaklar.

Tüm bunlara ek olarak, yüksek bir ücretle hizmet veren yüzme havuzunu da konuklar tarafından indirimli bir fiyata kullanılabiliyor.

Havuz suyu 32°C'ye kadar ısıtılıyor ki bu, Londra caddelerini keşfettiğiniz yorucu bir günün ardından rahatlamak için sunulan ideal bir seçenek.

The Rembrandt gecelik 1,717 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Wild Coast Tented Lodge, Sri Lanka

Kendinizi bir kaşif olarak mı tanımlıyorsunuz? O zaman 2019'da gidilmesi gereken en iyi yerlerden biri olarak belirlenen Sri Lanka'ya giderek doğanın ortasındaki sonsuzluk havuzunu deneyimlemenizi tavsiye ederiz. Dünyaca ünlü Yala Ulusal Parkı’nın hemen yanında bulunan bu tesiste şanslı konuklar, gündüz kulaçlarını atarken fillerin seslerini de duyabilir.

The Wild Coast Tented Lodge gecelik 5,456 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz

Le Roch Hotel & Spa, Paris, Fransa

Dertlerinizden uzaklaşmak için güzel bir hafta sonu kaçamağına ihtiyacınız varsa Le Roch Hotel & Spa'dan daha iyisini bulamazsınız. Paris'in kalbinde yer alan bu lüks spa oteli, çalışma hayatının kaosundan kurtulmanıza yardım etmek için tasarlandı. Günü yakınlardaki Louvre Müzesi ve Champs-Elysees'yi keşfederek geçirmenizi ve akşamüstü de otelin eksiksiz bir hizmet sunan spa’sında rahatlamanızı tavsiye ediyoruz.

Le Roch Hotel & Spa gecelik 3,855 TL başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Mandarin Oriental, Barselona, İspanya

Mandarin Oriental'ın çatısındaki teras havuzundan görülen güzel manzarayı anlatmak için söyleyebileceğimiz çok şey var. Ama hiçbir sözün bunu sizin bu otelde konaklayarak yaşayacağınız deneyim kadar iyi ifade edemeyeceğini de biliyoruz. Önerimiz Mandarin Oriental’de teras havuzunun keyfini çıkarmanız.

Mandarin Oriental gecelik 3,167 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

One&Only Reethi Rah, Maldivler 

Kendinizi bir kumsal insanı mı yoksa havuz insanı mı olarak tanımlarsınız? Peki, ortada buluşmaya ve kumsalda bir havuza ne dersiniz?

Çeşit çeşit sonsuzluk havuzu alternatifler arasında olsa da hiçbir şeyin okyanusun içine doğru uzanan bu sonsuzluk havuzu ile karşılaştırılamayacağını düşünüyoruz. Siz 5 yıldızlı otelin içine doğru basamakları çıkarken, bırakın arkadaşlarınız da kumsalın tadını çıkarsın. Sahil kulübeleri ve eksiksiz hizmet sunan spa’sı ise size ‘bu deneyim için her kuruşa değer’ dedirtecek.

One&Only Reethi Rah gecelik 13,473 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için Hotels.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

*Fiyatlara vergiler ve masraflar dahildir. Verilen fiyatlar 29 Mart 2019 tarihi itibarıyla geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar