19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

D'S Damat Avrupa'daki en büyük mağazasını açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
D'S Damat Avrupa'daki en büyük mağazasını açtı
Abone ol
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orakçıoğlu, "14 yıldır Tween markası ile var olduğumuz İspanya pazarında tecrübe sahibiyiz. Avrupa'daki en büyük D'S Damat mağazamızla bilinirliğimiz daha da artacak." dedi.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 14 yıldır Tween markası ile var oldukları İspanya pazarında tecrübe sahibi olduklarını belirterek, "Avrupa'daki en büyük D'S Damat mağazamızla bilinirliğimiz daha da artacak." dedi.

Orakçıoğlu, Orka Holding'in Avrupa'daki en büyük mağazasının açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada kalite, tasarım ve inovasyon odaklı yaklaşımları ve lüksü satın alınabilir fiyatla sunma stratejileriyle İspanya pazarındaki rekabette daha da öne geçeceklerine inandıklarını vurguladı.

Modanın nabzının tutulduğu en önemli şehirlerden Madrid'de yer almanın önemine değinen Orakçıoğlu, "14 yıldır Tween markası ile var olduğumuz İspanya pazarında tecrübe sahibiyiz. Barcelona'da iki tane Tween mağazamız mevcut. Ülke pazarında çok iyi tanınıyoruz. Beş yüz metrekare büyüklüğündeki ve Avrupa'daki en büyük D'S Damat mağazamız ile bilinirliğimiz daha da artacak." bilgisini verdi.

Orka Holding’in mağaza sayısı 160 oldu

Verilen bilgiye göre, Damat, Tween ve D'S Damat markaları ile moda perakende şirketi Orka Holding, global büyümesine Avrupa’dan devam ediyor.

Orka Holding, önceki hafta Almanya’nın Stuttgart kentinde açtığı Damat-Tween ve D’S Damat mağazalarının ardından, şimdi de İspanya’nın başkenti Madrid’de Avrupa’daki en büyük D’S Damat mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

D'S Damat Madrid mağazası ile Orka Holding’in 73 ülkede Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile ulaştığı mağaza sayısı 160 oldu. D’S Damat Madrid mağazası açılışında düzenlenen çekilişte, konuklar arasında yer alan iki kişiye Türk Hava Yolları ile İstanbul-Madrid gidiş-dönüş bileti hediye edildi.

Markanın Avrupa'daki flagship mağazası olma niteliği taşıyan mağaza, İspanya'nın başkenti Madrid'in en hareketli ve en lüks markalarının yer aldığı Serrano Caddesinde yer alıyor. Görkemli bir davetle İspanyollara merhaba diyen D'S Damat flagship mağazasının açılışına İspanya'da iş, moda, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orakçıoğlu ile eşi Ahu Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatör Osman Arar'ın yakından ilgilendiği davetliler arasında D'S Damat'ın marka yüzü olan ünlü model ve aktör Juan Betancourt'un yanı sıra İspanyol olimpik medalist Joel Gonzalez Bonilla, ünlü İspanyol sunucu Carmen Corazzini, İspanyol model Noelia Lopez, ünlü İspanyol aktör Octavi Pujades de vardı.

Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon, T.C. Ekonomi Bakanlığı Müşaviri Fatma Kayhan, T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı İspanya Temsilcisi Yasemen Korukçu, Türk Havayolları Satış Müdürü Cihan Kara ve Türk Hava Yolları Madrid Genel Müdürü Numan Çizmecioğlu da davete katılan isimler arasında yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar